Vodeni sportovi

Tradicionalni Zlatni medvjed i ove godine u organizaciji PK Medveščak

Sportnet, Mihaela Bradovski • četvrtak, 11.07.2019.
Tradicionalni Zlatni medvjed i ove godine u organizaciji PK Medveščak
Foto: Pixsell

Zagreb će i ove godine ugostiti niz jakih plivačkih imena na tradicionalnom plivačkom mitingu Zlatni Medvjed koji je na rasporedu dolazećeg vikenda...

Zlatni medvjed organizira Plivački klub Medveščak, a održava se u subotu i nedjelju 13. i 14. srpnja 2019. godine na 50 metarskom bazenu BK Svetice u Zagrebu.

Riječ je o natjecanju kojeg Plivački klub Medveščak organizira od 1986. godine te je tijekom godina postao zaštitni znak kako kluba, tako i grada Zagreba te zagrebačkog plivanja općenito.

Zlatni medvjed i ove će godine ponovno postati mjesto na kojem će se okupiti velika plivačka imena Hrvatske i svijeta – njih ukupno 300 iz Hrvatske te 41 natjecatelj iz Slovenije, Italije, Češke, Njemačke, Poljske i Estonije, koji će nastupati u 16 plivačkih disciplina.

Posljednje je to natjecanje u seriji Grand Prix natjecanja Hrvatskog plivačkog saveza u ovoj sezoni, a koje ujedno plivačima služi za isplivavanje normi za velika prvenstva te kao testno natjecanje onima koji su norme za ista već ostvarili.

PK Medveščak poziva sve zainteresirane na bazen Svetice, početak kvalifikacija je u 9 sati (rasplivavanje od 8), a finala na rasporedu su od 17 sati (rasplivavanje 16).

AUTOR: Hrvatski plibački savez

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!