Košarka

Curry: "Svi su govorili o talentu, ali to ne garantira da ćete sve uspjeti posložiti na terenu"

Petar Jenjić • subota, 13.07.2019.
Curry: "Svi su govorili o talentu, ali to ne garantira da ćete sve uspjeti posložiti na terenu"
Foto: EPA

Steph Curry kazao je kako se veseli novim izazovima u Golden State Warriorsima u kojima će biti najstariji igrač nakon dolazaka i odlazaka igrača...

Steph Curry osvrnuo se na odlaska iz franšize nekih od suigrača, a između ostalog i Kevina Duranta. Podsjetimo, u momčadi nisu ni Shaun Livingston ni Andre Iguodala.

"Želite pronaći svoju sreću, gdje god bila. Mislim, tri godine što smo imali bile su posebne. S Durantom smo igrali tri finala zaredom, dva smo dobili i puno smo postigli kao grupa igrača. Svi su govorili o talentu, ali to vam ne garantira da ćete sve uspjeti posložiti na terenu, da možete složiti komadiće da budete uspješni."

Nije trošio previše riječi o prinovama u momčadi, ali ističe kako se veseli raditi s novim suigračima, posebno D'Angelo Russellom.

"Kemija će se razviti brzo, stvarno radimo na tome i pokušavamo namjestiti ton po kojem ćemo ići ove godine. Radi se o tome da hrabrite jedni druge i imate samopouzdanja da ćete izvući najbolje iz drugih. Kada se Klay vrati, dodat ćemo ga tu. Veselim se. Pet uzastopnih godina u finalima, postigli smo puno, osvojili smo tri naslova. Na puno toga možemo biti ponosni, ali svi žele nove izazove u smislu kako doći do te razine."

Kao 31-godišnjak, Curry će biti najstariji igrač Warriorsa nakon svega što se dogodilo.

"Pričate o Andreu Iguodali i Shaunu Livingston, dvojici igrača koji su imali pravu razinu profesionalnosti i vodstva pa i samo prisustvo kada uđu u prostoriju. Bit će zabavno, bit će teško gledati ih u drugim momčadima, ali vidite sve što smo ostvarili, to su stvari koje se pamte za cijeli život."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!