Nogomet

Kutak za kladioničare: Wimbledonsko finale kao vrhunac dana

Petar Jenjić • nedjelja, 14.07.2019.
Kutak za kladioničare: Wimbledonsko finale kao vrhunac dana
Foto: EPA

Iz današnje ponude izdvojili smo po jednu utakmicu iz bjeloruskog i brazilskog prvenstva, a za kraj i tenisku poslasticu između Novaka Đokovića i Rogera Federera...

Brest - Dinamo Minsk

Brest je jedina momčad u prvenstvu Bjelorusije koja ne zna za poraz, a nada se da će tako ostati i nakon današnje utakmice. Protivnik je trenutno šestoplasirani Dinamo Minsk koji je u posljednje tri utakmice upisao dva poraza. Iako očekujemo pobjedu domaćina, ono što posebno treba izdvojiti jest da je samo u jednom od posljednjih sedam međusobnih dvoboja bilo više od tri pogotka, dok je čak u pet bilo dva ili manje. U tom će smjeru ići i naša prognoza.

Prognoza: manje od 2.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.80, više @1.80

Cruzeiro - Botafogo RJ

Prelazimo na brazilsku Serie A gdje će Cruzeiro, kao trenutno 18. momčad prvenstva, ugostiti sedmoplasirani Botafogo. Nakon devet odigranih kola današnji domaćin upisao je samo dvije pobjede, a za nju ne zna već šest kola. S druge strane, Botafogo je krenuo vrlo dobro. Može biti zadovoljan učinkom, a većina pobjeda koje je upisao bili su s jednim golom razlike. Od domaćina očekujemo povratak boljim nastupima, dok od gostiju očekujemo da će nastaviti niz vrlo dobrih nastupa.

Prognoza: oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): da @2.00, ne @1.65

Novak Đoković - Roger Federer

Novo poglavlje rivalstva svoj će epilog dobiti danas kada će se Đoković boriti za svoju petu, a Federer za svoju devetu titulu u Wimbledonu. Prvi igrač svijeta vodi u međusobnim dvobojima s 25-22, s tim da je dobio u posljednja četiri meča. Ono što Švicarcu ne ide na ruku nije niti činjenica da je poražen upravo od Đokovića 2014. i 2015. godine. Oba su tenisača na putu do finala ispustila ukupno dva seta, a jedan u polufinalima. Tko će doći do pobjede, teško je reći i svatko ima svog favorita. Kladionicama je to Đoković, ali ipak, kao i uvijek, očekujemo pravu tenisku poslasticu.

Prognoza: više od 40.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @2.00, više @1.80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!