Nogomet

Kralj Los Angelesa: Hat-trick sjajnog Ibrahimovića

Petar Jenjić • subota, 20.07.2019.
Kralj Los Angelesa: Hat-trick sjajnog Ibrahimovića
Foto: EPA

Los Angeles Galaxy svladao je Los Angeles FC u gradskom derbiju MLS-a, prije svega zahvaljujući Zlatanu Ibrahimoviću koji je postigao sva tri gola svoje momčadi...

U gradskom derbiju Los Angelesa do pobjede je stigao Galaxy koji je kao domaćin slavio s 3:2. Sva tri pogotka postigao je nevjerojatni Zlatan Ibrahimović, čime je svoju momčad, barem privremeno, doveo na drugo mjesto Zapada, devet bodova iza sinoćnjeg protivnika.

Nije dobro krenulo za Galaxy koji se od četvrte minute našao u zaostatku jer je iz penala poentirao Carlos Vela. Međutim, već tri minute kasnije, stiglo je izjednačenje. Ibrahimović je sjajno izbacio jednog protivničkog igrača, a zatim još boljim udarcem s ruba kaznenog prostora matira protivničkog vratara.

Rezultat se nije promijenio do drugog poluvremena, točnije do 56. minute. Diego Polenta ubacio je u kazneni prostor, Šveđanin nadskočio braniča i glavom skrenuo loptu u gol.

I onda točno u 70. minuti još jedan odličan potez Ibrahimovića koji je došao na dvadesetak metara od gola, pronašao malo prostora i odličnim udarcem zabio za 3:1.

Do kraja susreta gostujuća momčad uspjela je tek ublažiti poraz, a strijelac je ponovno bio Vela.

MLS:
LA Galaxy - Los Angeles FC 3:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!