Nogomet

Vlašić načeo mrežu Orenburga, Moskovljani stigli do prve pobjede

Branimir Korać • subota, 20.07.2019.
Vlašić načeo mrežu Orenburga, Moskovljani stigli do prve pobjede
Foto: EPA

CSKA je upisao prvu pobjedu u novoj sezoni slaveći na svom stadionu 2:1 protiv Orenburga. Jedan od ključnih igrača Moskovljana bio je Nikola Vlašić...

Nakon poraza u prvom kolu u gostima kod Samare, moskovski CSKA upisao je prve bodove. Ugostio je Orenburg i svladao ga s 2:1.

Moskovljani su uzeli sva tri boda i nanijeli Orenburgu i drugi poraz nakon što je na startu sezone identičnim rezultatom poražen i u gostima kod Rostova.

CSKA je zasluženo došao do ova tri boda, bio je bolji protivnik i nije dopustio iznenađenje, a do vodstva je stigao u 30. minuti. Nikola Vlašić dobio je loptu na 25 metara od protivničkog gola, krasno okrenuo čuvara, došao do ruba 16 metara i onda vrlo lijepo pogodio donji kut za 1:0.

Samo osam minuta kasnije Moskovljani dolaze do drugog pogotka. Strijelac krasnog gola bio je islandski veznjak Arnor Sigurdsson koji je dobio loptu u 16 metara malo iskosa i opalio odmah iz voleja za 2:0.

Orenburg je u završnici prvog poluvremena uspio doći do smanjenja vodstva preko Nikite Maljarova, ali nije se uspio vratiti u utakmicu.

Vlašić i Kristijan Bistrović odradili su cijelu utakmicu za CSKA, kao i Danijel Miškić na drugoj strani za Orenburg.

CSKA Moscow - Orenburg Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!