Košarka

Mršić: "Dat ćemo sve od sebe i pokušati osvojiti turnir"

Sportnet, Petar Jenjić • ponedjeljak, 22.07.2019.
Mršić: "Dat ćemo sve od sebe i pokušati osvojiti turnir"
Foto: Pixsell

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Veljko Mršić kazao je kako mu je drago što sudjeluju na turniru te da će dati sve od sebe kako bi ga i osvojili...

Reprezentacija Hrvatske stigla je u Kinu i već je počela trenirati uoči početka Kupa Borislava Stankovića koji počinje 23. srpnja.

Na press konferenciji uoči početka Kupa "Borislav Stanković" izbornik Veljko Mršić kazao je kako će pokušati osvojiti turnir.

"Drago nam je što smo ovdje i sudjelujemo na turniru koji nosi ime velikog košarkaša. Nadam se da ćemo igrati dobru košarku i da ćemo biti konkurentni na turniru. Kao i kineska reprezentacija, vratili smo se s NBA ljetne lige u Las Vegasu. Promijenili smo u međuvremenu šest igrača, ali dat ćemo sve od sebe i pokušati osvojiti turnir."

Pavle Marčinković kazao je kako je svaka prilika pokušaj dokazivanja izborniku.

"Uvijek je privilegija igrati s ovako dobrim ekipama. Moji suigrači i ja smo ovdje da se natječemo i da se pokažemo, ali i upoznamo drugu kulturu. Bio sam u Kini prije sedam godina, jako mi se svidjelo i uzbuđen sam što sam ponovno ovdje. Ovog ljeta ne sudjelujemo na velikom natjecanju kao što je Svjetski kup, ali svaka je utakmica za nas prilika da pokažemo izborniku i Hrvatskoj da smo spremni boriti se."

Prva utakmica igra se 23. srpnja protiv Latvije, a sljedeći dan ovisno o rezultatima prvog. Bit će to ili Kina ili Tunis.

HKS

FOTO: Marin Tironi/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • kosarka17122.07.2019. u 10:17
    Ajde veliki treneru da i ti nesto osvojis, s ovakvim ekipama, nije neki dogadaj. Samo ti promoviraj svoju skolu kosarke, dokazao si se nema kaj.
    kosarka171