Nogomet

Bjelica: "Nismo očito uspjeli dovoljno uvjeriti naše igrače koliko su Gruzijci u biti dobri"

Branimir Korać • utorak, 23.07.2019.
Bjelica: "Nismo očito uspjeli dovoljno uvjeriti naše igrače koliko su Gruzijci u biti dobri"
Foto: Pixsell

Dinamo je pobjedom 2:0 prošao Tbilisi i došao na korak do prolaska u treće pretkolo Lige prvaka. Nenad Bjelica ipak nije bio posebno zadovoljan...

Nenad Bjelica imao je dosta pohvala za Saburtalo, ali je ustvrdio i kako njegovi igrači očito nisu ozbiljno shvatili Gruzijce i sve ono na što se upozoravalo.

"U prvom poluvremenu nismo pružili svoj maksimum. Mislim da nismo bili dovoljno svjesni koliko je ova gruzijska ekipa kvalitetna i koliko može dobro igrati nogomet. Tu je puno dobrih, mladih i brzih igrača na bokovima i o tome smo govorili. Međutim nismo očito uspjeli dovoljno uvjeriti naše igrače koliko su oni u biti dobri."

Bjelica je dodao i kako je nakon lošeg prvog, drugo poluvrijeme ipak bilo bolje.

"U prvom poluvremenu su nam pokazali da mogu igrati jako dobro nogomet i da ako im nisi dovoljno blizu da možeš ući u probleme iako nije bilo nekih velikih šansi s njihove strane. Puno smo trčali 'u prazno', puno se nepotrebno trošili i nismo ih nikako imali pod kontrolom. Drugo poluvrijeme bilo je puno bolje, čim smo stali bliže i bolje se organizirali u defenzivi, onda su došle naše šanse. Iskoristili smo dvije od tri-četiri koje smo imali."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!