Nogomet

Perić: "Ne treba misliti da će nam biti nešto lakše u uzvratu, pripremit ćemo se za to kao da je prva utakmica"

Branimir Korać • srijeda, 24.07.2019.
Perić: "Ne treba misliti da će nam biti nešto lakše u uzvratu, pripremit ćemo se za to kao da je prva utakmica"
Foto: Pixsell

Dinamo je u Gruziji svladao Saburtalo s 2:0 i mirnije dolazi na uzvrat na svom stadionu u Maksimiru. Podcjenjivanja neće biti, tvrdi Dino Perić...

Nije Modrima bilo nimalo lako u Gruziji. Bez obzira što domaćin prkatički nije ozbiljno zaprijetio, Dinamo je jako teško probijao obranu Gruzijaca.

"Prije svega čestitam Saburtalu na odličnoj igri. Mi smo malo slabije igrali, nismo baš dobro ušli u susret. Čestitam svojim suigračima, bitno je i ovakve teške utakmice dobiti na mišiće. I kad ne ide, kad je teško, kad ne igramo kako treba... Bitna je pobjeda 2:0", rekao je Dino Perić za Dinamovu stranicu.

Perić dodaje kako podcjenjivanja neće biti, a kao primjer uzima dvoboj između Šerifa i Saburtala koji je završio loše po Zekićeve Moldavce.

"Ali svakako nema podcjenjivanja, čeka nas još uzvrat. Vidjeli smo njihovu situaciju sa Šerifom, dobra su ekipa i igraju dobar nogomet. Ne treba misliti da će nam biti nešto lakše u uzvratu. Pripremit ćemo se za to kao da je prva utakmica. Trebamo svakako dobro pogledati analizu ove utakmice, a čeka nas prvo Slaven Belupo pa tek onda uzvrat."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!