Nogomet

Kutak za kladioničare: Vesely nakon tjedan dana ponovno na istog protivnka, BATE dočekuje Rosenborg

Petar Jenjić • srijeda, 24.07.2019.
Kutak za kladioničare: Vesely nakon tjedan dana ponovno na istog protivnka, BATE dočekuje Rosenborg
Foto: EPA

Pred nama je nastavak kvalifikacija za Ligu prvaka, a iz današnje smo ponude izdvojili dvoboje BATE Borisova i Rosenborga te Cluja i Maccabi Tel Aviva. Sve smo zaključili dvobojem na ATP turniru u Gstaadu između Jirija Veselog i Cedrika-Marcela Stebea...

BATE Borisov - Rosenborg

U drugom pretkolu Lige prvaka susrest će se dvije momčadi čija je sezona u punom zamahu. BATE Borisov uspješno je odradio prvo pretkolo protiv Piasta, dok za poraz u nacionalnom prvenstvu ne zna još od 6. svibnja. U 11 od 12 natjecateljskih utakmica postigao je barem jedan pogodak. Rosenborg je u prvom pretkolu s ukupnih 6:0 izbacio Linfield. Kao i njihov današnji protivnik, u posljednjih 11 od 12 utakmica postigao je barem jedan gol na susretu, a tako ćemo prognozirati i danas za obje ekipe.

Prognoza: oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): da @1.95, ne @1.75

Cluj - Maccabi Tel Aviv

Izraelci stižu na gostovanje četiri dana nakon što su porazili Yehudu i osvojili nacionalni Superkup. Prije toga nisu pretjerano briljirali na pripremama na kojima su upisali tek jednu pobjedu. S druge strane, Cluj je poražen u Superkupu, a prvenstvo je otvorio remijem i pobjedom. Prošlo pretkolo za protivnika je imao Astanu protiv koje je nadoknadio poraz od 1:0 iz prve utakmice, tako što je u uzvratu slavio s 3:1. Do sada se ove dvije momčadi nikada nisu susretale, a s obzirom na to da je domaći teren u ovakvim utakmicama jako važan, prognoziramo barem minimalnu pobjedu Rumunja.

Prognoza: pobjeda Cluja

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Cluja @2.00, remi @3.30, pobjeda Maccabija @3.70

Jiri Vesely - Cedrik-Marcel Stebe

Nakon čak dvije godine Cedrik-Marcel Stebe upisao je pobjedu na ATP razini, a njegova žrtva bio je Francuz Corentin Moutet. U drugom kolu turnira u Gstaadu igrat će protiv Jirija Veselog, igrača protiv kojeg je igrao još proteklog tjedna u Umagu, a tada je do pobjede u tri seta stigao češki tenisač. Vesely je nastup u Umagu zaključio u osmini finala, a na startu Gstaada svladao je Ernestsa Gulbisa. I danas očekujemo njegovu pobjedu uz ponešto manje odigranih gemova.

Prognoza: manje od 22.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.75, više @1.95

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!