Nogomet

Kutak za kladioničare: AZ Alkmaar kreće u novu europsku sezonu, Bautista igra protiv sunarodnjaka

Petar Jenjić • četvrtak, 25.07.2019.
Kutak za kladioničare: AZ Alkmaar kreće u novu europsku sezonu, Bautista igra protiv sunarodnjaka
Foto: EPA

Iz današnje ponude izdvojili smo dvije utakmice kvalifikacija za Europsku ligu, kao i meč osmine finala u švicarskom Gstaadu...

AZ Alkmaar - Hacken

Nakon što su prošle sezone zaključili svoj nastup na istom mjestu, AZ Alkmaar započinje svoju novu sezonu. Između njih i treće runde stoji švedski Hacken koji je prošle sezone završio peti u nacionalnom prvenstvu. Nizozemska momčad izgubila je nekoliko važnih igrača poput Matsa Seuntjensa i Adama Mahera, a bez obzira na to izgledala je vrlo dobro na pripremama, iako je posljednju izgubio od Genta. S druge strane, švedsko je prvenstvu u tijeku, a Hacken je u posljednja četiri kola upisao tri pobjede. Očekujemo pobjedu domaćina, ali isto tako očekujemo i golove.

Prognoza: više od 2.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Roberto Bautista - Jaume Munar

Nakon ulaska u polufinale Wimbledona, Roberto Bautista vraća se novim teniskim izazovima, a u Gstaadu bio je slobodan u prvom kolu. S druge strane bit će mu sunarodnjak Jaume Munar koji je na ovom turniru upisao prvu pobjedu nakon čak devet uzastopnih poraza. Spomenuta dvojica tenisača odigrala su jedan međusobni dvoboj, a to je bilo upravo na ovom turniru prošle godine. U tri je seta slavio Bautista, ali ovoga puta očekujemo da će do pobjede doći nešto lakše.

Prognoza: manje od 21.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.95, više @1.75

Soligorsk - Esbjerg

U drugom pretkolu susreću se bjeloruska i danska momčad. Današnji domaćin trenutno je treći na prvenstvenoj ljestvici nakon 14 kola, a posljednjih pet službenih utakmica je bez poraza. U prvom pretkou bio je bolji od Hiberniansa s ukupnih 2:0. S druge strane, Esbjerg nije najbolje krenuo u novu sezonu, s obzirom na to da je u prva dva gola postigao jedan pogodak i osvojio tek jedan bod. U današnjem dvoboj malu ćemo prednost dati Soligorsku koji igra na domaćem terenu i kojem je sezona u punom jeku.

Prognoza: pobjeda Soligorska

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Soligorska @2.25, remi @3.20, pobjeda Esbjerga @3.10

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!