Nogomet

Skender: "Nije nas išao gol i dogodio se poraz, ali vidimo se za tjedan dana u Osijeku"

Mihaela Bradovski • petak, 26.07.2019.
Skender: "Nije nas išao gol i dogodio se poraz, ali vidimo se za tjedan dana u Osijeku"
Foto: Pixsell

Osječani nisu uspjeli izboriti bolji rezultat u gostima u Sofiji gdje je domaći CSKA slavio 1:0. Dino Skender nakon dvoboja nije bio zadovoljan jedino rezultatom...

Osijek je upisao potpuno nezasluženi poraz u prvom susretu drugog pretkola Europske lige. U Sofiji je bio bolji protivnik od bezidejnog domaćina, ali pogodak kakav se ne viđa svaki dan presudio je Skenderovoj momčadi.

"Svladali su nas iz prvog i jedinog udarca u okvir našeg gola. Bio je to svjetski gol i svaka čast Evandru, ali smo mi gledajući svih 90 minuta odigrali dobru utakmicu. Ovo je samo prvo poluvrijeme i ja mislim da ćemo se na kraju mi veseliti. Bugari su dali sve od sebe i pobijedili, ali sam zadovoljan nastupom svoje momčadi i veliki sam optimist što se tiče konačnog raspleta ovih dvoboja", istaknuo je Skender, a prenose 24sata.

Bugari nisu ničim iznenadili Skendera.

"Znali smo da je to ozbiljna momčad i da će igrati na ovaj način. Dobro smo im odgovorili, kontrolirali smo utakmicu, ali nije nas išao gol i dogodio se poraz. Ali ovo je tek prvi dio, vidimo se za tjedan dana u Osijeku", poručio je Skender.

Oglasio se i stoper domaćina Nikolaj Bodurov koji je imao samo pohvale za Osječane.

"Znamo da imaju velik proračun i da su skupili dosta kvalitetnih igrača. No mi smo pokazali kako su kritike kojima smo zasuti posljednjih dana ipak bile pretjerane. Svima smo htjeli pokazati da ova momčad ima snagu i ponos. Uzvrat će biti druga priča, ali u Osijek ne idemo po časno ispadanje već po prolaz."

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!