Nogomet

Katić nakon pobjedničkog gola: "Spreman sam boriti se za svoju poziciju"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 29.07.2019.
Katić nakon pobjedničkog gola: "Spreman sam boriti se za svoju poziciju"
Foto: Pixsell

Stoper Rangersa Nikola Katić kazao je kako je škotska momčad jako dobra na svakoj poziciji te je istaknuo kako će se boriti za svoje mjesto u početnoj postavi...

Nikola Katić postigao je jedini pogodak u pobjedi Rangersa u prijateljskoj utakmici protiv Derbyja, a za škotske medije istaknuo je kako će se boriti za svoju poziciju.

"Ako želite osvojiti ligu i natjecati se u Europskoj ligi, morate imati dobre igrače na svakoj poziciji. Svaka pozicija ima dva ili tri kvalitetna igrača i spreman sam boriti se za nju sa svojim suigračima. To su sve dobri igrači, tako da ćemo vidjeti tko će nositi dres ove sezone. Momčad je bolja ove godine, zadržali smo možda 95 posto igrača i dodali one koji imaju kvalitetu. Imamo jako dobru momčad, mislim da ćemo to pokazati ove sezone."

Za startnu poziciju nekadašnji igrač Slaven Belupa mora se boriti s Filipom Helanderom, Connorom Goldsonom i Georgeom Edmundsonom. Hrvatski nogometaš nije ništa želio prognozirati oko nove sezone.

"Ne želim ništa predviđati, započinjemo Ligu nakon Europe, ali sve što mogu reći jest da ćemo ići na svaki bod maksimalno. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo u svakoj utakmici i proslavimo s navijačima. Trebali smo zaključiti predsezonu bez primljenog pogotka, ali onu koju smo izgubili bila je moja greška. Jako sam zadovoljan svojim golom protiv Derbyja jer je to dobra momčad."

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!