Nogomet

Bjelica: "Za Saburtalo su i Olmo i Moubandje u nekim kombinacijama"

Iz Maksimira: Jan Šneler • ponedjeljak, 29.07.2019.
Bjelica: "Za Saburtalo su i Olmo i Moubandje u nekim kombinacijama"
Foto: FaH

Uoči sutrašnje uzvratne utakmice drugog pretkola Lige prvaka, trener Dinama Nenad Bjelica poziva na oprez i koncentraciju jer unatoč visokoj pobjedi iz Gruzije ništa još nije gotovo…

Kao i uvijek, trener Dinama Nenad Bjelica nije pred novinare uoči utakmice izašao bahato ili pretjerano samouvjereno. Bez obzira na činjenicu kako je Dinamo svladao Saburtalo u prvom susretu s 2:0, strateg Modrih ističe kako ništa još nije gotovo i očekuje maksimalni angažman svojih prvotimaca.

“Spremno dočekujemo utakmicu. Ove četiri utakmice koje smo odigrali do sada daju nam povoda za optimizam. S utakmicom u Koprivnici proširili smo kadar momčadi na više od 20 igrača koji su spremni za ovaj dvoboj. Imam slatke brige koga staviti u prvih 11. Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i pobijediti. Moramo biti ozbiljni od prve do zadnje minute. Vidjeli smo da je Saburtalo dobra momčad i bit ćemo od početka maksimalno fokusirani. Cilj nam je pobijediti u sutrašnjoj utakmici“, rekao je na konferenciji za novinare Bjelica.

Za sada Dinamo ima maksimalni učinak u novoj sezoni – četiri pobjede iz četiri utakmice. Bjelica ističe kako nisu imali lagan posao tijekom ljeta zbog brojnih izostanaka, ali je sretan kako su svi igrači prošli pripreme te kako doista ima slatke brige oko toga koga ubaciti u sastav.

“Svi koji su dosad igrali ispunili su sva očekivanja. Imali smo atipične pripreme gdje smo priključivali igrače u pet-šest termina, ali doveli smo sve na zadovoljavajući nivo. Za sutra su Olmo i Moubandje u nekim kombinacijama“, dodao je trener Dinama.

Naravno, neizostavno pitanje je situacija s Danijem Olmom. Španjolac normalno trenira s prvom momčadi, a sudeći po riječima Bjelica, sutra bi Olmo mogao dobiti određenu minutažu protiv gruzijskog prvaka.

“Planiramo dati Olmu koju minutu, ali vidjet ćemo koliko će to biti“, zaključio je trener Modrih.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!