Tenis

Marin Čilić saznao prvog protivnika: Kreće protiv dobro poznatog Rumunja

Mihaela Bradovski • utorak, 30.07.2019.
Marin Čilić saznao prvog protivnika: Kreće protiv dobro poznatog Rumunja
Foto: EPA

Marin Čilić vraća se turnirima nakon novog razočaravajućeg nastupa i općenito ispodprosječne travnate sezone, a u Washingtonu za prvog protivnika imat će Mariusa Copila...

Forma Marina Čilića ove sezone je na vrlo niskoj razini, pokazuje to i pad na ATP ljestvici gdje je danas tek 17. igrač svijeta, a u potrazi za pravim rezultatima ovog tjedna nastupat će u Washingtonu.

Čilić je na ovom turniru postavljen za šestog nositelja te je bio slobodan u prvom kolu, a drugo kolo donosi mu dobro poznatog protivnika.

Igrat će protiv 84. igrača svijeta Rumunja Mariusa Copila koji je u prvom kolu svladao Danca Mikaela Torpegaarda sa 6:1, 5:7, 6:3.

I dok je Marin pauzirao od Wimbledona, Copil se turnirima vratio prošlog tjedna kada je nastupio u Atlanti, ali ispao je odmah u prvom kolu protiv Bradleyja Klahna sa 7:6, 7:5.

Protiv Marina je igrao tri puta prošle godine i izgubio u Cincinnatiju i US Openu, ali ga je zato dobio u Baselu. Prvi njihov međusobni dvoboj odigran je još 2012. godine u Pekingu gdje je Rumunj slavio u tri seta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!