Nogomet

Škorić: "Od takvog gola ne možeš se obraniti, jednostavno mu je sjela, opalio je i pogodio, neobranjivo"

Mihaela Bradovski • srijeda, 31.07.2019.
Škorić: "Od takvog gola ne možeš se obraniti, jednostavno mu je sjela, opalio je i pogodio, neobranjivo"
Foto: Pixsell

Osijek u četvrtak u Gradskom vrtu igra uzvratni susret drugog pretkola Europske lige protiv CSKA iz Sofije. U prvom susretu je nezasluženo poražen...

Bugari su slavili u prvoj utakmici 1:0 i pred Osijekom nije lagan posao. Bit će teško protiv neugodnog protivnika okrenuti susret, svjestan je toga i Mile Škorić.

"Imali smo i u Sofiji nekoliko lijepih prilika, Kleinheisler je pogodio vratnicu, ali nismo imali sreće. Gol u gostima puno bi nam značio, a ovako moramo ispočetka. Još uvijek ne vjerujemo da smo u toj utakmici poraženi, dojam svih je da smo bili dosta bolji protivnik. Igrali smo protiv kvalitetnog protivnika i to hrabro pa ne čudi što smo razočarani", kaže Škorić za Sportske novosti.

Gol kakav su Osječani primili, ne viđa se svaki dan.

"Od takvog gola ne možeš se obraniti, jednostavno mu je sjela, opalio je i pogodio, neobranjivo. Nama se to nije dogodilo, a i situacije koje su izgledale dobro, nismo iskoristili. Ne trebamo više razmišljati niti o tome niti što je bilo u Gorici, moramo biti potpuno koncentrirani na uzvrat. Malo je raspoloženje palo, ali to ništa ne znači", kaže Škorić.

Bez obzira na sve, Škorić je uvjeren u pobjedi i prolaz.

"Uvjereni smo da smo bolji od CSKA iako on u svojim redovima ima niz internacionalaca koji su igrali u Engleskoj ili Italiji. Najjači aduti su im Sowe, Geferson, Fabbrini, ali imamo i mi svoje adute. Uvjeren sam u pobjedu i naš prolaz."

"Tražit ćemo pobjedu, pritiskati od početka, ali ne i bezglavo juriti. Vidjeli smo u Sofiji da se moramo paziti zalutalog metka. Potrebna nam je nužna i velika podrška s tribina."

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!