Košarka

Danijel Jusup napustio Široki nakon osvajanja naslova: "Nema nikakve zamjerke"

Petar Jenjić • četvrtak, 01.08.2019.
Danijel Jusup napustio Široki nakon osvajanja naslova: "Nema nikakve zamjerke"
Foto: Davor Sajko

Hrvatski trener Danijel Jusup više neće biti trener Širokog Brijega nakon što je osvojio naslov prvaka BiH. Kazao je kako je razlog neslaganje po pitanju rostera za sljedeću sezonu...

Iako je Danijel Jusup sa Širokim Brijegom osvojio naslov prvaka u BiH, nije dogovoren nastavak suradnje. Momčad će tako u sljedećoj sezoni voditi drugi trener.

U kratkom razgovoru za Sportske novosti kazao je kako je razlaz uslijedio zbog neslaganja po pitanju rostera te da se sve dogodilo vrlo korektno.

"Nismo se uspjeli dogovoriti. U pitanju je bilo slaganje momčadi za sljedeću sezonu. nismo se našli na pitanju rostera, a kada je tako, bolje je da se odmah raziđete, i to vrlo korektno. Nema nikakve zamjerke, neke su nam se koncepcije jednostavno razlikovale. Svu im sreću želim u daljnjim natjecanjima, a mogu ponoviti da sam u Širokom bio jako zadovoljan i da mi je bilo zadovoljstvo tamo raditi."

Jusup je do sada u karijeri, osim Širokog, vodio: Zadar, Benston, Anwil, Split, Bonn, Lokomotiv Rostov i Zagreb, a teško je za vjerovati da će dugo biti bez angažmana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!