Ostali sportovi

Pucar: "Jako sam visoko, nadam se da ću još napredovati iako se ne bih bunio da ostanem 34."

Mihaela Bradovski • petak, 02.08.2019.
Pucar: "Jako sam visoko, nadam se da ću još napredovati iako se ne bih bunio da ostanem 34."

Hrvatski stolnotenisači upisali su napredak na ITTF ljestvici i trojica su sada u Top 100. Najbolji renking ima Tomislav Pucar koji je 34. igrač svijeta...

Tomislav Pucar za četiri mjesta napredovao je na ljestvici i trenutno je 34. na svijetu, to mu je renking karijere, a kako je igrao, može i dodatno napredovati.

"Kada sam imao odličnu seriju turnira, nisam previše rastao u poretku, ali znao sam da će krajem sezone to doći na svoje i da ću upisati napredak s obzirom na sustav bodovanja. Jako sam visoko, nadam se da ću još napredovati iako se ne bih bunio da ostanem 34. Da mi je prije godinu-dvije netko dao ovaj plasman, odmah bih potpisao", rekao je Pucar za Sportske novosti.

Andrej Gaćina je napredovao za deset mjesta i sada je 57. igrač svijeta i zadovoljan je svojim nastupima u posljednje vrijeme.

"Imao sam ponešto dobrih mečeva, moglo je i bolje, ali zadovoljan sam.Jedino mi je važno da sam zdrav te da mogu slobodno igrati. Sada mi je prvi cilj uhvatiti Pucara, ali šalu na stranu najbitnije je da dođemo do dobrog renkinga da možemo biti nositelji u ekipnom dijelu olimpijskih kvalifikacija."

Prvi put u Top 100 ušao je Tomislav Frane Kojić.

"Ne bih niti znao da me Pucar nije obavijestio. Cilj je ispunjen, sada neka bude cilj 80. mjesto da nešto mogu hvatati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!