Košarka

Antetokounmpo: "Mijenjao bih MVP titulu za zlato u Kini"

Petar Jenjić • subota, 03.08.2019.
Antetokounmpo: "Mijenjao bih MVP titulu za zlato u Kini"
Foto: EPA

U razgovoru za grčke novine "Ta Nea", Giannis Antetokounmpo pričao je o ponosu koji ima dok igra za reprezentaciju te da će se odazivati dok god bude zdrav kao ovog ljeta...

Giannis Antetokounmpo nastupit će za Grčku na Svjetskom prvenstvu u Kini, a u razgovoru za grčke novine "Ta Nea" kazao je kako je uvijek posebno kada igra za nacionalnu selekciju.

"Mijenjao bih MVP titulu za zlatnu medalju u Kini. Uvijek osjećam nešto posebno kada igram za Grčku. Kada započinjete turnir i čujete nacionalnu himnu, emocije se ne mogu opisati. Nakon prvog koša i prve akcije, sve je lijepo iskustvo. Svaki puta osjećam se ponosno kao i prvi puta. Osjećaj pobjede za Grčku je nevjerojatan i rekao sam prije da ću uvijek biti dio momčadi, dok god sam zdrav, kao ovog ljeta."

S Giannisom su u kampu grčke reprezentacije i njegova braća Thanasis i Kostas.

"Pokušavao ohrabriti jedan drugoga i biti još bolje. Nevjerojatan je osjeća da smo sva trojica ovdje. Radili smo jako naporno da ovo ostvarimo. Tako znam da je naša majka ponosna, kao i otac, koji nas sigurno gleda s neba", dodao je Antetokounmpo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!