Nogomet

Livaković potpisao novi višegodišnji ugovor: "Odlučio sam da je ovo najbolje za mene"

Branimir Korać • ponedjeljak, 05.08.2019.
Livaković potpisao novi višegodišnji ugovor: "Odlučio sam da je ovo najbolje za mene"
Foto: Pixsell

Dominik Livaković ostaje u Dinamu. Prvi vratar Modrih i hrvatske reprezentacije stavio je potpis na novi poboljšani ugovor i tako riješio pitanje svoje budućnosti...

Dominik Livaković ostaje igrač Dinama i u budućnosti. "Livi" je stavio potpis na produženje ugovora s Modrima, na zadovoljstvo Nenada Bjelice i svih u klubu.

"Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da smo potpisali novi ugovor s našim Dominikom Livakovićem, to je velika vijest za sve nas, za klub, čestitam mu i želim mu prije svega da bude zdrav, a sve ostalo svojim radom će ostvariti. Za Dinamo je velika stvar da reprezentativni golman, u ovom trenutku najbolji hrvatski golman, ostaje u našim redovima i da će nam pomoći u ostvarenju ciljeva. Jako sam sretan zbog ne samo igračkih već i ljudskih kvaliteta. On je važan dio ekipe i zato smo ponosni što ostaje s nama", istaknuo je Bjelica.

Livaković je zadovoljan novim ugovorom i nada se velikoj sezoni.

"Sretan sam i ponosan na novi ugovor. Prošla sezona bila je jako lijepa i to je jedan od razloga što sam potpisao novi ugovor. Nadam se da će i ova biti jednako uspješna."

Dinamova jedinica ne krije kako je imao primamljivu ponudu i da nije bio daleko od odlaska, ali odlučio je ostati.

"Bila je dosta ozbiljna i službena ponuda, čak sam i bio blizu izlaznih vrata, ali razgovarao sam s obitelji, trenerom i trenerom golmana, s nekim našim reprezentativcima i odlučio sam da je ovo najbolje za mene."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!