Nogomet

Bjelica: "Svi ste kao da je netko umro, a ja upravo suprotno. Pozitivan sam, idem po pobjedu"

Branimir Korać • utorak, 06.08.2019.
Bjelica: "Svi ste kao da je netko umro, a ja upravo suprotno. Pozitivan sam, idem po pobjedu"
Foto: FaH

Nenad Bjelica zna gdje je Dinamo griješio i što treba popraviti uoči uzvrata u Budimpešti. Trener Dinama uvjeren je da će njegovi igrači tamo odigrati odličnu utakmicu i proći dalje.

Nakon Saburtala, Nenad Bjelica ocijenio je igru svoje momčadi peticom, nije bio oduševljen, a sada je dao nešto veću ocjenu - šesticu.

"Ocjena šest. Imali smo faze u kojima smo trčali u prazno i bili bez posjeda. Nismo dobro vršili pritisak, presing koji smo tražili nije bio dobar i tu smo imali manje probleme u posjedu. Saburtalo nam je stvorio više šansi, a mi smo stvorili više šansi nego protiv Saburtala. Svi ste kao da je netko umro, a ja upravo suprotno. Pozitivan sam, idem u Budimpeštu po pobjedu."

Bjelica se ne slaže kako je sada Ferencvaros u blagoj prednosti.

"Tek ćemo vidjeti je ovo prednost za njih. Mi u Budimpešti idemo na pobjedu, neće biti problema s pripremom za uzvrat, idemo ih pobijediti, tako ćemo se postaviti i jedino o tome razmišljati."

Ferencvaros je u jednom razdoblju susreta imao posjed lopte, ali šanse nije stvarao.

"Osim tog pogotka nisu nam opasnije zaprijetili. Bili smo puno bolji, a bili smo blizu da zabijemo još barem dva ili tri pogotka. Prije susreta zanimao me samo rezultat koji će nam ostaviti otvorenu situaciju i davati nadu uoči uzvrata, a to s ovih 1:1 imamo."

Bjelica se nada kako će u uzvratu imati više sreće.

"Nemam što zamjeriti dečkima, trebalo nam je i malo sreće, a mi je ovdje nismo imali. Siguran sam u našu pobjedu u Mađarskoj."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!