Nogomet

Bišćan: "Moramo biti svjesni da nas čeka jako, jako teških 90 minuta u Aberdeenu"

Branimir Korać • petak, 09.08.2019.
Bišćan: "Moramo biti svjesni da nas čeka jako, jako teških 90 minuta u Aberdeenu"
Foto: FaH

Igor Bišćan dobro je pripremio momčad za utakmicu protiv Aberdeena, Rijeka je potvrdila da je bolji protivnik i na uzvrat nosi pobjedu 2:0...

Znalo se da su Škoti fizički dosta snažna momčad, ali Rijeka se s njima jako dobro držala, kaže Igor Bišćan čak i iznad očekivanja.

"Očekivali smo i spremali smo se za ovakvu utakmicu. Fizički smo uspjeli parirati čak i iznad mojih očekivanja u toj kontakt igri kada je trebalo biti čvrst, tu smo stvarno izgledali dobro. Bili smo strpljivi i čekali smo neki momenat dekoncentracije ili našeg bljeska. Dočekali smo ga, pobijedili 2:0 i ostvarili lijepu prednost pred uzvrat, ali moramo biti svjesni da nas čeka jako, jako teških 90 minuta u Aberdeenu, ali ako ćemo biti ovakvi, hrabri i čvrsti u duelima, onda ćemo imati dobru šansu."

Sada slijedi gostovanje u Velikoj Gorici gdje Rijeku očekuje još jedan vrlo neugodan protivnik.

"Bit će teško, energetski nećemo biti u optimalnom stanju, treba dobro vidjeti kakvu momčad ćemo složiti. Naravno, moramo voditi računa o tome da nam je u četvrtak jako bitna utakmica. Imamo dovoljan broj igrača i možemo složiti momčad koja će biti kompetitivna. U Gorici ćemo imati fizički zahtjevnu utakmicu kao što je bila ova, ali idemo napraviti sve da uzmemo neke bodove."

Bišćan je pohvalio i navijače koji su nosili Rijeku do pobjede.

"Bilo je prekrasno od prve sekunde, osjetila se posebna energija, kakva i treba biti na ovakvoj europskoj utakmici. Drago mi je da su im dečki odgovorili i vratili im na najbolji mogući način."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!