Tenis

Kutak za kladioničare: Čilić i Karlović danas kreću u Cincinnatiju

Petar Jenjić • ponedjeljak, 12.08.2019.
Kutak za kladioničare: Čilić i Karlović danas kreću u Cincinnatiju
Foto: EPA

Pred nama je početak novog tjedna u kojem je tradicionalno tenisu u prvom planu. Za danas smo izdvojili mečeve hrvatskih tenisača gdje nastupaju Marin Čilić i Ivo Karlović. Ponudu smo zaključili dvobojem ruskog prvenstva između Rostova i Samare...

Marin Čilić - Radu Albot

Marin Čilić polako se vraća u formu, a proteklog tjedna u Montrealu odradio je nekoliko solidnih mečeva, no u trećem je od njega bio bolji Dominic Thiem. Danas ga čeka Moldavac Radu Albot protiv kojeg je igrao prije tri godine i porazio ga s 2:0 u setovima. Isti igrač prošao je jedno kolo proteklog tjedna, a nakon toga zaustavio ga je Guido Pella. Tjedan ranije, stigao je do polufinala Los Cabosa. Bez obzira na sve, danas očekujemo pobjedu hrvatskog tenisača uz manje odigranih gemova.

Prognoza: manje od 21.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.95, više @1.75

Rostov - Samara

Nakon pobjede protiv CSKA na startu prvenstva, činilo se kako bi to moglo izgledati dobro za Samaru, međutim, uslijedila su tri uzastopna poraza koja ju drže na 14. mjestu prvenstva. S druge strane, Rostov je bez poraza, skupio je po dvije pobjede i dva remija. U obje utakmice prošle sezone Samara je slavila s 1:0. Ipak, danas očekujemo pobjedu domaće momčadi, i to već nakon prvog poluvremena, a samim time i na kraju, te skok na drugo mjesto iza vodećeg Zenita.

Prognoza: pobjeda Rostova u 1. poluvremenu

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Rostova @2.20, neriješeno @2.20, pobjeda Samare @4.45

Ivo Karlović - Jan-Lennard Struff

Nakon uspješno odrađenih kvalifikacija, Ivo Karlović danas kreće i sa glavnim ždrijebom u Cincinnatiju, a za protivnika će imati Jana-Lennarda Struffa. Njemački tenisač porazio ga je u oba međusobna dvoboja, a posljednji je bio u pet setova prošle godine na Wimbledonu. Poslije završenog ovogodišnjeg Wimbledona Struff je nastupio na tri turnira i upisao ukupno tri pobjede. S obzirom na to da nije u najboljem ritmu i da se s Karlovićem jako teško može znati, ono što ipak možemo pretpostaviti jest da će se meč odužiti po pitanju gemova.

Prognoza: više od 24.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!