Košarka

Mike James i službeno novi igrač CSKA: "Ponosan sam što me trener Itoudis izabrao"

Branimir Korać • utorak, 13.08.2019.
Mike James i službeno novi igrač CSKA: "Ponosan sam što me trener Itoudis izabrao"
Foto: EPA

Moskovski CSKA i službeno je potvrdio dolazak u svoje redove Mikea Jamesa, američkog beka koji je stavio potpis na jednogodišnji ugovor...

Aktualni osvajač Eurolige potvrdio je dolazak Mikea Jamesa, američkog beka koji je prošle sezone bio jedan od najvažnijih igrača milanskog Armanija.

"Sretan sam što dolazim u momčad s pobjedničkim mentalitetom i visokim ciljevima. Ponosan sam što me trener Itoudis izabrao i dozvolio dolazak u njegovu momčad, spreman sam pomoći na bilo koji način", istaknuo je James.

James je prošle sezone osvojio trofej Alphonso Ford nakon što je prosječno u dresu milanske momčadi ubacivao 19.8 poena po susretu.

U europsku košarku stupio je u dresu Zagreba, a igrao je i između ostalih za Laboral Kutxu, Panathinaikos, Phoenix Sunse, New Orleans Pelicanse...

"Sa svim ovim pojačanjima moramo prvenstveno shvatiti da ova momčad nema veze s onom koja je prošle sezone osvojila Euroligu. To moramo što prije zaboraviti, imat ćemo teške pripreme jer će nam šest-sedam igrača biti na Svjetskom prvenstvu i morat ćemo polako postajati momčad", poručio je Itoudis.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!