Nogomet

Kutak za kladioničare: Club Brugge brani prednost u Kijevu, Porto pred svojim navijačima

Petar Jenjić • utorak, 13.08.2019.
Kutak za kladioničare: Club Brugge brani prednost u Kijevu, Porto pred svojim navijačima
Foto: EPA

Pred nama su uzvratni susreti u Ligi prvaka, a za danas smo izdvojili dvoboje Dinamo Kijeva i Club Bruggea, odnosno Porta i Kuban Krasnodara, dok je ponuda zaključena teniskim dvobojem Davida Goffina i Taylora Fritza...

Dinamo Kijev - Club Brugge

Pred nama je uzvratna utakmica u Kijevu gdje će zbog UEFA-ine kazne dio stadiona biti zatvoren. U prvoj utakmici Club Brugge slavio je kod kuće s 1:0, a domaćin je, za razliku od gostiju, barem jednu svoju priliku uspio iskoristiti. U sastavu ukrajinske momčadi neće biti Duelunda, Sidcleyja, Šaporenka i Tsitaišvilija. Gosti vjeruju kako su u stanju sačuvati prednost, dok se domaćin nada kako neće primiti pogodak. Danas ipak očekujemo golove, kako s jedne, tako i s druge strane.

Prognoza: oba daju gol

Koeficijent (Supersport): da @1.80, ne @1.90

David Goffin - Taylor Fritz

U punom pogonu nakon ispadanja s Wimbledona je Taylor Fritz koji je igrao dva ATP finala, u Atlanti i Los Cabosu, ali nijednom nije uspio doći do titule. Na startu Montreala izbacio ga je Hubert Hurkacz, no prošlo je tjedan dana od spomenutog meča i Amerikanac je zasigurno povratio snagu. S druge strane, David Goffin je nakon Wimbledona igrao samo u Washingtonu i Montrelu, a na oba je turnira ispao na samom početku, od Yoshihita Nishioke odnosno Guida Pelle. S obzirom na trenutnu formu, bliže nam je pobjeda Fritza.

Prognoza: pobjeda Fritza

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Goffina @1.75, pobjeda Fritza @1.95

Porto - Kuban Krasnodar

Prvi korak prema Ligi prvaka Porto je napravio gostujućom 1:0 pobjedom kod Kubana, a sve osim potvrde prolaska dalje bilo bi ravno katastrofi. Mnoge navijače portugalske momčadi razočarao je poraz na gostovanju kod Gil Vincentea, Porto je loše krenuo u sezonu, no nadaju se to popraviti u Europi. U sastavu bi trebao biti i Danilo Pereira koji je jedno vrijeme bio ozlijeđen. U prvoj utakmici na pogodak se čekalo do 89. minute, ali sada to ne bi trebao biti slučaj.

Prognoza: pobjeda Porta u oba poluvremena

Koeficijenti (Supersport): 1-1 @3.50, 2-2 @20.0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!