Ostali sportovi

Hrvatice poražene od Turkinja: "Možemo ravnopravno sa svakim"

Mihaela Bradovski • petak, 16.08.2019.
Hrvatice poražene od Turkinja: "Možemo ravnopravno sa svakim"
Foto: Pixsell

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija na Gold Cupu u Turskoj poražena je od domaćina s 3:1, ali je pružila dobar otpor...

Hrvatske odbojkašice nastupaju na Gold Cupu gdje su odigrale prvu utakmicu i to protiv reprezentacije Turske. Domaćin je na kraju bio uspješniji 25:20, 25:18, 20:25, 25:13, ali raduje činjenica da se Hrvatska najvećim dijelom susreta odlično nosila s vrlo jakim protivnikom.

"Ovo je možda i najbolja utakmica koju smo odigrale na ovim pripremama za Europsko prvenstvo. Od početka smo bili na vrlo visokoj razini, posebno u trećem setu, a ovo nam je dobra škola da nema spuštanja razine igre niti u jednom trenutku jer se u Europi ne toleriraju padovi. Na dobrom smo putu", rekao je izbornik Santarelli za Sportske novosti.

Beta Dumančić vjeruje kako će Hrvatska biti samo bolja, a očekuje to već danas protiv Srbije.

"Prilično smo se dobro držali u prva tri seta, posebno u trećem i dokazale smo sebi da one nisu vanzemaljke već da možemo ravnopravno sa svakim. U četvrtom setu smo se opustile i nismo bile spremne, ali moramo biti zadovoljne. Imamo još puno prostora za napredak, vjerujem da će biti bolje već protiv Srbije."

Taj susret sa Srbijom na rasporedu je danas od 15:30 sati.

FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!