Tenis

Ivan Dodig i Filip Polašek osvojili turnir u Cincinnatiju

Mihaela Bradovski • nedjelja, 18.08.2019.
Ivan Dodig i Filip Polašek osvojili turnir u Cincinnatiju
Foto: FaH

Sjajne vijesti dolaze iz Cincinnatija gdje je Ivan Dodig u paru sa Slovakom Filipom Polašekom osvojili tamošnji turnir i to pobjedom protiv prvopostavljenih Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha...

Odličan posao odradili su Ivan Dodig i Filip Polašek u Cincinnatiju. Tamo su za otišli do kraja i osvojili Masters 1000 turnir finalnom pobjedom protiv odličnih Cabala i Faraha.

Dodig i Polašek još uvijek se upoznaju, ne igraju dugo zajedno, ali pokazuju kako zajedno mogu biti jako opasni.

Ovdje su na putu do finala izbacili Goffina i Hurkacza, braću Bryan, Kubota i Mela te Murrayja i Skupskog što pokazuje kako nisu imali jednostavan ždrijeb. Kao šlag na tortu došla je pobjeda protiv wimbledonskih pobjednika.

U finalu su prvi set izgubili sa 6:4 da bi drugi na isti način uzeli. U produženom tie-breaku ključna je bila serija 5:0 s kojom su poveli 7:3 i nakon toga uspjeli su dovršiti posao.

Dodig je već osvojio turnir u Cincinnatiju u konkurenciji parova i to 2016. godine s Marcelom Melom kada su bili bolji od Jean-Juliena Rojera i Horije Tecaua.

Cincinnati, finale:
Ivan Dodig/Filip Polašek (Hrvatska/Slovačka) - Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Kolumbija/Kolumbija, 1) 4:6, 6:4, 10:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!