Nogomet

Petković: "Vjerujem u kvalitetu svih mojih suigrača, nemamo se čega bojati"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 19.08.2019.
Petković: "Vjerujem u kvalitetu svih mojih suigrača, nemamo se čega bojati"
Foto: FaH

Dinamo u srijedu dočekuj u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka Rosenborg, a Bruno Petković optimist je i vjeruje u pozitivan ishod...

Dinamo odrađuje posljednje pripreme za Rosenborg protiv kojeg će u srijedu navečer u Maksimiru tražiti što bolji rezultat uoči uzvrata u Norveškoj.

"Ovo je utakmica koju smo čekali od početka priprema i sigurno je da smo spremni i da ćemo taj dvoboj dočekati s maksimalnom koncentracijom. Svi vjerujemo u prolaz, naravno da će biti teško, ali vjerujem u kvalitetu svih mojih suigrača i stožera tako da se nemamo čega bojati", istaknuo je Bruno Petković za HTV.

Petković se ne zamara svojom formom, igrao dobro ili igrao lošije, to neće utjecati na njegovo raspoloženje.

"Niti sam poletio nakon prijašnjih predstava, niti ću se spustiti nakon neke lošije predstave. Gazim dalje isto kao i cijela momčad i idemo sto posto."

Rosenborg vrlo cijeni, smatra ga jakim protivnikom i kvalitetnom momčadi, ali vjeruje u snagu Dinama.

"Ne vjerujem da ćemo se previše prilagođavati protivniku, ali sigurno je da su nam treneri otkrili neke njihove slabije točke. To je jaka momčad i nisu tu slučajno. Po medijima se može pročitati da smo sigurno unutra, da su puno lošija momčad od nas, ali čim ne odigrate utakmicu na nivou kao protiv Ferencvarosa, onda ne stvarate razliku. Danas nema momčadi koju je lagano pobijediti i sigurno da ova momčad ima velike kvalitete, ali vjerujem u nas i nema nikakvog razloga za strah."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!