Tenis

Kutak za kladioničare: Težak posao za Galovića i Slugu, Paire traži što više mečeva

Branimir Korać • utorak, 20.08.2019.
Kutak za kladioničare: Težak posao za Galovića i Slugu, Paire traži što više mečeva
Foto: Pixsell

Utorak donosi nastavak kvalifikacija US Opena, turnira u Winston Salemu, ali i nogometne susrete u Championshipu te play-offu Lige prvaka...

John-Patrick Smith - Viktor Galović

Australac John-Patrick Smith prvi je protivnik Viktora Galovića u kvalifikacijama US Opena. Smith je dosta neugodan igrač koji može stvoriti probleme na ovoj podlozi, a Galović je ipak nešto svestraniji i na više podloga snalazi se dobro. Smith je ljevak koji je sve svoje turnire osvojio upravo na ovoj podlozi, a na ruku mu ide činjenica da Galović u zadnje vrijeme ne igra posebno dobro. Od zadnjih šest turnira, na njih četiri ispao je odmah na startu, jedinio je u Recanatiju povezao dvije pobjede. Galović sigurno nije bez šanse u ovom dvoboju, ali blaga prednost na žalost ipak ide na stranu Australca.

Prognoza: Pobjeda Smitha

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Smitha 1.70, pobjeda Galovića 2.45

Sheffield Wednesday - Luton

Sheffield Wednesday u četvrtom kolu engleskog Championshipa dočekuje Slugin Luton Town. Očekuje se otvorena utakmica protivnika koji u prosjeku ove sezone zabijaju gotovo dva gola po susretu. Obrana Sheffielda u prva tri kola još je i izgledala solidno, ali zato Lutonova niti blizu. Sa sedam primljenih golova, Luton je u skupini s još Stokeom, Cardiffom i Wiganom kao momčad koja je primila najviše golova u dosadašnjem dijelu sezone. Najviše je primila, ali je i zabila pet golova što pokazuje kako ne samo da zna primiti, zna i zabiti gol. Sheffield je favorit u ovom dvoboju, ali mi ćemo se odlučiti za prognozu da će obje momčadi dati gol.

Prognoza: Obje momčadi daju gol

Koeficijenti (Supersport): Obje momčadi daju gol 1.75, jedna ili obje momčadi ne daju gol 1.95

Benoit Paire - Prajnesh Gunneswaran

Benoit Paire je nedvojbeno bolji igrač od Prajnesha Gunneswarana, talentiraniji i opasniji. Međutim Francuz je igrač kod kojeg nikada niste sigurni što će vam ponuditi. Sposoban je odigrati vrhunski meč i ugodno iznenaditi, ali i potpuno podbaciti. U posljednje vrijeme nije briljirao i ovdje će pokušati otići što je dalje moguće kako bi ipak skupio više mečeva uoči US Opena. Treba uzeti u obzir i činjenicu da je u tim porazima u posljednje vrijeme ipak imao dosta nesreće sa ždrijebom i stvari mu baš i nisu uvijek išle u korist. Gunneswaran nije spektakularan igrač, svladat će onog koga mora, izgubiti od jačeg igrača... U ovom meču više toga ovisit će o Paireu i njegovom raspoloženju.

Prognoza: Pobjeda Pairea

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Pairea 1.55, pobjeda Gunneswarana 2.20

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!