Nogomet

Olmo: "Najiskrenije ne znam odlazim li, no mogu reći da postoji mogućnost i da ostanem"

Branimir Korać • srijeda, 21.08.2019.
Olmo: "Najiskrenije ne znam odlazim li, no mogu reći da postoji mogućnost i da ostanem"
Foto: EPA

Dani Olmo Dinamova je zvijezda i ovog ljeta najviše se priča o tome hoće li ostati u Dinamu ili ne. Niti Olmo sam ne zna hoće li ostati, tu opciju ne odbacuje...

Hoće li Dani Olmo ostati u Dinamu? Odgovor na to još nije poznat, a Olmo i izbjegava govoriti o tome, posebno uoči ovakvog dvoboja.

"Jesu li utakmice protiv Rosenborga moje zadnje u Dinamu? Najiskrenije, ne znam i uopće ne razmišljam o tome. Dovoljno je vremena do kraja prijelaznog roka, a nije uopće pristojno o tome razgovarati uoči ovakve dvije ključne utakmice za Dinamo", rekao je Olmo za Sportske novosti.

Olmova sudbina je u rukama ljudi koji odlučuju o njegovoj karijeri.

"Ja tu ništa ne odlučujem. Dinamo mi je ponudio ugovor, on je na stolu i o tome se razgovara. Tata je već razgovarao s ljudima iz kluba, ali još nema baš nikakvih odluka o tome. Potpuno sam posvećen utakmicama s Rosenborgom, najbitnije je da Dinamo pobijedi i plasira se u Ligu prvaka. Znam da sve zanima hoću li ostati ili otići, ali ja trenutno nemam odgovor na to. No mogu reći da postoji mogućnost i da ostanem u Dinamu." Olmo se nada kako će nastaviti sa sjajnim igrama i protiv Rosenborga.

"Kada bih zabio, ta bi moja priča bila još ljepša. Od sveg srca želim momčadi pomoći na putu do Lige prvaka, kada bih još postigao pogodak, bilo bi još bolje. Veselim se punom Maksimiru, ako zabijem to će biti posebno, a pobjeda bi bila velika stvar za sve nas. Poručujem navijačima da vjeruju, ova momčad može nastaviti gdje je stala prošle sezone i ući u Ligu prvaka. Svi se radujemo ovoj utakmici, spremni smo za velike stvari."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!