Nogomet

Maksimir će biti pun: Prodano više od 24 tisuće ulaznica

Jan Šneler • srijeda, 21.08.2019.
Maksimir će biti pun: Prodano više od 24 tisuće ulaznica
Foto: Pixsell

Na današnjem susretu play-offa za Ligu prvaka protiv Rosenborga, igračima Dinama neće nedostajati podrška s tribina jer se očekuje više od 25 tisuća navijača...

Sve je spremno za veliki spektakl večeras na Maksimiru. Momčadi su spremne i za nekoliko sati Dinamo će protiv Rosenborga odigrati prvu od dvije utakmice kojima može osigurati nastup u grupnoj fazi Lige prvaka. Što se tiče tribina, one bi trebale biti ispunjene.

Naime, prodano je više od 24.000 ulaznica, a ostalo je još jako malo karata za tribinu Zapad dolje. Ulaznice za Zapad dolje i Istok su odavno rasprodane. Što se tiče ulaznica za Sjever i Jug, njih još ima u prodaji i navijači ih mogu kupiti po cijeni od 100 (Sjever) i 70 kuna (Jug). U nastavku donosimo upute iz kluba vezano za današnji susret.

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice otvoreni od 19:00 sati.

Pozivamo navijače da dođu što ranije da izbjegnu veliku gužvu te da na vrijeme zauzmu svoje mjesto na tribini.

Od 20:00h na terenu stadiona Maksimir kreće zabavni program uz DINAMO FAN TV kada su na rasporedu zanimljivi razgovori i gosti koje će gledatelji moći pratiti na semaforu. Pozivamo zato sve navijačice i navijače da već od 20 sati budu na svojim mjestima na tribinama.

Za navijače Dinama i zagrijavanje uoči utakmice play-offa Lige prvaka otvaramo fan zonu Svetice - glazba, zabava, ugostiteljska ponuda.

Fan zona će biti otvorena na dan utakmice od 16:30 do 23:30h.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!