Tenis

Kutak za kladioničare: Dinamo ide po Ligu prvaka, Hrvati po drugo kolo US Opena

Petar Jenjić • utorak, 27.08.2019.
Kutak za kladioničare: Dinamo ide po Ligu prvaka, Hrvati po drugo kolo US Opena
Foto: FaH

Pred nama su uzvratni susreti play-offa Lige prvaka u kojem će Dinamo pokušati potvrditi prolazak u najjače klupsko natjecanje. Nadalje, u New Yorku je u tijeku US Open, a danas će Donna Vekić i Ivo Karlović pokušati izboriti plasman u drugo kolo...

Rosenborg - Dinamo

Pred Dinamom je posljednjih 90 minuta prije mogućeg plasmana u Ligu prvaka. Nakon pobjede od 2:0 u Maksimiru, zagrebačka momčad otputovala je na uzvrat kod Rosenborga koji će se itekako morati potruditi kako bi nadoknadio zaostatak iz prvog susreta. Hrvatski prvak odgodio je utakmicu za vikend protiv Rijeke kako bi što spremnije dočekao ovu, za razliku od Rosenborga koji je igrao domaći prvenstveni susret protiv Stabaeka i stigao do pobjede od 3:2. Večeras će očekivano napasti, ali jasno je kako se Dinamo neće doći isključivo braniti. Zbog toga očekujemo i golove.

Prognoza: oba daju gol i 3+

Koeficijenti (Supersport): da @2.10, ne @1.60

Ivo Karlović - Frances Tiafoe

Ivo Karlović za prvog protivnika na US Openu dobio je Francesa Tiafoea koji nije u pretjerano dobroj formi, a nakon Wimbledona upisao je tek četiri pobjede. Isto tako, niti Karlović nije bio pretjerano uspješniji, baš naprotiv, upisao je jednu pobjedu manje. Međutim, ipak se radi o Grand Slamu, a Karlović nikome nije jednostavan protivnik. Može se nositi sa svakim igračem, ali isto tako može i izgubiti od svakoga. Ipak, ono što bi se trebalo dogoditi jest veći broj gemova na meču, nešto što je karakteristično za mečeve hrvatskog tenisača.

Prognoza: više od 43.5 gemova

Koeficijenti: manje @1.95, više @1.75

Richel Hogenkamp - Donna Vekić

Pred Donnom Vekić meč je protiv 207. igračice svijeta Richel Hogenkamp s kojom se do sada nije susretala. Nizozemska tenisačica uspješno je odradila kvalifikacije bez izgubljenog seta, ali ne bi trebala stvoriti prevelike probleme hrvatskoj predstavnici koja igra u solidnoj formi. Vekić je igrala polufinale San Josea, prošla jedno kolo u Torontu i dva u Cincinnatiju, za razliku od protivnice koja uglavnom igra Challenger i ITF turnire.

Prognoza: manje od 18.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!