Nogomet

Spektakularni protivnici čekaju Modre u Ligi prvaka, prve dvije skupine nositelja pakleno teške

Mihaela Bradovski • srijeda, 28.08.2019.
Spektakularni protivnici čekaju Modre u Ligi prvaka, prve dvije skupine nositelja pakleno teške
Foto: Pixsell

Dinamo će u četvrtak saznati protivnike u skupini Lige prvaka. Jasno je i logično da će iz prve dvije skupine nositelja dobiti pakleno teške protivnike...

Dinamo je u Ligi prvaka i sigurno je da će elitni protivnici gostovati u Maksimiru ove jeseni. Već sam pogled na skupine nositelja koje će se naći u ždrijebu pokazuju kako će svaka utakmica biti spektakl.

Slabih protivnika nema, dolaze fantastične momčadi koje će uglavnom biti favoriti protiv Dinama. Međutim Bjeličina momčad pokazala je i prošle sezone u Europskoj ligi da se neće predati niti u jednom meču i da će se boriti do kraja.

Ždrijeb skupina bit će održan sutra u 18 sati u Monte Carlu, a Dinamo će biti u trećoj jakosnoj skupini što znači da neće moći igrati u skupini s Lyonom, Bayerom iz Leverkusena, RB Salzburgom, Olympiakosom, Club Bruggeom (ako prođe protiv LASK-a), Valencijom i Interom.

Iz prve skupine nositelja sigurno dolazi jedan od elitnih klubova i to Liverpool, Chelsea, Barcelona, Manchester City, Juventus, Bayern, PSG ili Zenit.

Iz druge jakosne skupine mogu doći Real Madrid, Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Napoli, Šahtar, Tottenham, Ajax (ako prođe Apoel) i Benfica. Ako Ajax ispadne, u drugu jakosnu skupinu prelazi Lyon.

U četvrtoj jakosnoj skupini nalaze se Lokomotiv Moskva, Genk, Galatasaray, RB Leipzig, Slavia Prag ili Cluj, Crvena zvezda, Atalanta i Lille.

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!