Nogomet

Bišćan: "Gent je bolji, nedostaje nam kvalitete da budemo konkurentniji, da prelomimo protivnika"

Jan Šneler • četvrtak, 29.08.2019.
Bišćan: "Gent je bolji, nedostaje nam kvalitete da budemo konkurentniji, da prelomimo protivnika"
Foto: Pixsell

Trener Rijeke Igor Bišćan istaknuo je kako njegova momčad nije loše izgledala protiv Genta, ali da za nešto više ipak nedostaje iskustva i kvalitete...

Rijeka nije uspjela. Nakon Osijeka i Hajduka, Hrvatska je ostala bez još jedne momčadi u Europskoj ligi. Na posljednjoj stepenici prije grupne faze, Riječanima je vrata Europske lige zatvorio Gent. Ipak, mora se priznati kako su si i Riječani maksimalno otežali ulazak u Europsku ligu dozvolivši pogodak niti minutu nakon što su ga postigli.

"Ne mogu ništa zamjeriti igračima, dali su maksimum. Gent je bolji i kvalitetniji. Možda da nismo primili gol bi nam šanse bile znatno veće. Nedostaje nam kvalitete da budemo konkurentniji, da prelomimo protivnika", rekao je Igor Bišćan.

Iako je Gent nominalno kvalitetnija momčad, Rijeka se nije uputila u potpuni rizik i nastojala baciti se na glavu u drugom dijelu. Iako se znalo da im treba pogodak barem za produžetke, činilo se kao da do samoga kraja Riječani nisu ušli u maksimalni rizik.

"Prvi dio drugog dijela smo proveli malo oprezno u pokušajima da dođemo u vodstvo. Nismo imali neku ozbiljniju situaciju za postizanje pogotka. Ipak, pokušali smo najbolje što smo mogli i čestitam igračima na europskoj priči", zaključio je trener Rijeke.

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!