Tenis

Kutak za kladioničare: Petra Martić ide po drugi tjedan US Opena

Petar Jenjić • petak, 30.08.2019.
Kutak za kladioničare: Petra Martić ide po drugi tjedan US Opena
Foto: EPA

Pred nama su mečevi trećeg kola u muškoj i ženskoj konkurenciji US Opena, a danas će nam ipak nešto zanimljivija biti ženska gdje Petra Martić ide po drugi tjedan. U muškoj će drugi tjedan pokušati izboriti Alex De Minaur i Kei Nishikori, dok smo iz ponude još izdvojili utakmicu španjolske Primere između Seville i Celte Vigo...

Sevilla - Celta Vigo

Sevilla je u sezonu krenula s dvije pobjede uz gol razliku 3:0 te jedina uz Atletico Madrid s maksimalnim brojem bodova. Takvo stanje nastojat će održati i danas kada im u goste stiže Celta Vigo. Na početku sezone poražena je na domaćem terenu od Real Madrida s 3:1, da bi ponovno pred svojim navijačima u drugom kolu bila bolja od Valencije. Prošle sezone u međusobnim dvobojima obje su momčadi upisale pobjedu na domaćim terenima. U šest posljednjih godina tek smo dva puta vidjeli više od tri gola na utakmici između ova dva protivnika, a tako nešto očekujemo i danas.

Prognoza: 2-3 gola

Koeficijenti (Supersport): 0-1 @5.50, 2-3 @2.20, 4-5 @2.30

Alex De Minaur - Kei Nishikori

Pred nama je dvoboj trećeg kola US Opena. Alex De Minaur odradio je vrlo dobru američku turneju. Osvojio je turnir u Atlanti i stigao do osmine finala Cincinnatija, a iako je ispao odmah na startu Washingtona i Montreala, s dosta optimizma stigao je u New York. Na startu je svladao Herberta u četiri seta, a zatim Christiana Garina u tri. S druge strane stoji Kei Nishikori koji je nakon Wimbledona, sve do US Opena, čekao svoju prvu pobjedu. U prvom kolu, nakon prvog seta, predao mu je Trungelliti, dok je u drugom u četiri seta svladao Klahna. Danas očekujemo nešto duži meč s više gemova.

Prognoza: više od 38.5 gemova

Koeficijenti (PSK): manje @1.95, više @1.75

Anastasija Sevastova - Petra Martić

Pred Petrom Martić meč je trećeg kola US Opena, po prvi puta u karijeri. Hrvatska tenisačica dobro je odigrala prvo kolo, a još bolje drugo te sigurno ima šanse protiv Anastasije Sevastove. U dva međusobna dvoboja obje su tenisačice slavile po jednom, ali na Grand Slamu, Roland Garrosu 2017. godine, slavila je Martić. Sevastova je do trećeg kola također stigla s izgubljenim setom, a bila je bolja od Bouchard i Swiatek. Danas vjerujemo kako će hrvatska tenisačica ponovno prevladati te ući u drugi tjedan New Yorka, iako su kladionice blago naklonjene njenoj protivnici.

Prognoza: pobjeda Martić

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Sevastove @1.75, pobjeda Martić @1.95

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!