Nogomet

Gerrard: "Niko je bio nevjerojatan, ako me pitate, on je igrač utakmice"

Branimir Korać • petak, 30.08.2019.
Gerrard: "Niko je bio nevjerojatan, ako me pitate, on je igrač utakmice"
Foto: Pixsell

Nikola Katić u dresu Rangersa igra fantastično i napreduje iz utakmice u utakmicu. Iza njega je još jedan fantastičan nastup, ovaj put u ključnoj utakmici za ulazak u Europsku ligu protiv Legije...

Nakon što je prvi susret između Legije i Rangersa odigran u Varšavi završio bez pogodaka, u Glasgowu su Rangersi slavili 1:0. Junak je bio Alfredo Morelos koji je zabio pogodak u 90. minuti, ali pohvale nakon susreta skupljao je Nikola Katić.

Katić je nastavio sa sjajnim nastupima, a na to nije imun niti Steven Gerrard koji je doveo Helandera kako bi pojačao obranu iskusnijim igračem, a Katić ga je pretvorio u korisnu zamjenu.

"Bila je to 'wow' izvedba za nekog Nikinih godina i iskustva. Bio je nevjerojatan. Kada razmišljate o braničima, normalno je da do sredine dvadesetih godina nisu spremni za ovakve igre, posebno u utakmicama koje nose takav pritisak Znate da jedan pogodak može jako naštetiti momčadi, ali Niko je bio u središtu svega, pažljivo je dodavao, a pozicijski je bio uvijek na pravom mjestu. Sve što mu je bilo na putu, odradio je sjajno", isticao je Gerrard.

Gerrard je s razlogom isticao Katićev doprinos i proglasio ga je igračem utakmice.

"Imali smo puno igrača s ogromnim doprinosom, ali ako bih morao nekoga izdvojiti, vjerojatno bih nagradu za igrača utakmice dao Niki."

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!