Tenis

Kutak za kladioničare: Rijeka pobjedom protiv Intera hvata drugo mjesto

Petar Jenjić • nedjelja, 01.09.2019.
Kutak za kladioničare: Rijeka pobjedom protiv Intera hvata drugo mjesto
Foto: Pixsell

Stigao je kraj još jednog tjedna u kojem ćemo izdvojiti dva teniska meča i jedan nogometni. U drugom tjednu US Opena igrat će Grigor Dimitrov i Alex De Minaur, a u ženskom turniru, između ostalog, Johanna Konta i Karolina Pliškova. Iz ponude smo izdvojili i utakmicu HT Prve lige u kojoj Rijeka dočekuje Inter...

Grigor Dimitrov - Alex De Minaur

Jasno je odavno kako Grigor Dimitrov nije u formi, ali na US Openu stigao je do osmine finala, uz malo sreće. Nakon pobjede protiv Andreasa Seppija u četiri seta, bez borbe mu je predao Borna Ćorić, da bi u trećem svladao poljskog igrača Kamila Majchrzaka koji je na turnir upao kao lucky-loser. S druge strane stoji mu Alex De Minaur koji je na putu do drugog tjedna svladao Herberta, Garina i Keija Nishikorija, pritom izgubivši ukupno dva seta. Niti danas ne očekujemo da će izgubiti više.

Prognoza: manje od 38.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Rijeka - Inter Zaprešić

Posljednji susret kola Rijeka će igrati pred svojim navijačima protiv Inter Zaprešića. Prošle sezone slavila je u sve četiri utakmica, ali i u sedam uzastopnih HNL utakmica. U svakoj o tih vidjeli smo barem tri gola, a tako nešto očekujemo i danas. Inter je trenutno posljednji s dva boda, a Rijeka pobjedom hvata Dinamo na drugom mjestu. Sve osim pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.47, više @2.50

Johanna Konta - Karolina Pliškova

U sedam međusobnih dvoboja češka tenisačica slavila je u čak šest navrata, a posljednji puta na Mastersu u Rimu ove godine. Obje igračice do ove faze izgubile su po jedan set, ali danas će jedna ipak morati dva. U nešto boljoj formi nakon Wimbledona je Pliškova koja je upisala ukupno četiri pobjede prije US Opena, naspram njene protivnice koja nije upisala nijednu. Zbog toga prognoziramo njenu pobjedu, ali uz nešto više gemova.

Prognoza: više 21.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!