Nogomet

Celtic svladao Rangerse u prvom Old Firmu sezone

Branimir Korać • nedjelja, 01.09.2019.
Celtic svladao Rangerse u prvom Old Firmu sezone

Nakon što su odlično ušli i jedni i drugi u novu sezonu, Rangersi i Celtic sastali su se u četvrtom kolu škotskog Premiershipa na Ibroxu, a Celtic je slavio s 2:0...

Nakon što su u prvenstvo i jedni i drugi ušli s po tri pobjede u prva tri kola, u četvrtom kolu taj niz morao je prestati. Zaustavljen je niz Rangersa koji su upisali poraz 2:0.

U zanimljivom dvoboju svih 90 minuta nastupio je Nikola Katić i ponovno bio jedan od najboljih pojedinaca u Rangersima. U zraku nenadmašan, siguran na zemlji i najjača karika u domaćoj obrani. Borna Barišić ovaj susret odgledao je s klupe.

Celtic je poveo u 32. minuti kada je Odsonne Edouard pobjegao Katićevom partneru Goldsonu, došao pred vratara i mirno pogodio.

U nastavku susreta Rangersi su pokušavali doći do poravnanja, ali nije išlo. U završnici su se potpuno otvorili i Celtic je to iskoristio i iz kontranapada preko Jonathana Hayesa povisio na 2:0.

U posljednjim trenucima susreta Jordan Jones zaradio je izravni crveni karton nakon ružnog i nepotrebnog prekršaja kada je doslovno pomeo klizećim startom igrača Celtica bez ikakve želje za igranje loptom. Odsonne Edouard+ Jonathan Hayes+

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!