Nogomet

Melnjak: "Predsjednici Fenerbahčea i Rizespora veliki su prijatelji, ali rekli su mi zasad ništa od transfera"

Branimir Korać • ponedjeljak, 02.09.2019.
Melnjak: "Predsjednici Fenerbahčea i Rizespora veliki su prijatelji, ali rekli su mi zasad ništa od transfera"
Foto: Pixsell

Dario Melnjak ostaje u Rizesporu iako se spominjao u kontekstu prelaska u turske velikane. Pomirio se s ostankom i okreće se reprezentaciji s kojom ima dva kvalifikacijska dvoboja...

Prije dolaska na reprezentativno okupljanje, Dario Melnjak imao je okršaj s Domagojem Vidom u turskom prvenstvu. Bešiktaš i Rizespor remizirali su 1:1, a Vida je bio strijelac jedinog pogotka za Bešiktaš.

"U prvom smo poluvremenu zabili gol iako su oni pritiskali, a u drugom dijelu imali smo šanse i mi i oni. Vida je zabio za izjednačenje, ali u zadnjoj minuti imali smo čisti zicer za pobjedu, ali pogodili smo gredu. Vida je zabio glavom, bio je korner, on je nakon njega ostao u napadu i glavom pogodio. Taman sam mu htio reći da se vrati u obranu, da što radi ovdje, a on pet sekundi kasnije zabije", kaže Melnjak za Sportske novosti.

Vida i Melnjak zajedno su doputovali iz Turske za Hrvatsku i zajedno će se pripremati za kvalifikacijske dvoboje.

"Nismo imali izravan duel na terenu, a razgovarali smo o svemu. Bila je opcija da dođem u Bešiktaš, bili su zainteresirani, ali nemaju baš novca i dovode igrače bez odštete, a za mene bi je trebali platiti i to je bila prepreka. Fenerbahčeu nije bio problem platiti, htjeli su Kolarova i dugo su ga ganjali, na kraju su se okrenuli prema meni, pregovaralo se, ali dogovor nije postignut. Predsjednici Fenerbahčea i Rizespora veliki su prijatelji, ali rekli su mi zasad ništa od toga."

Slijedi reprezentacija, Hrvatska se tu mora trgnuti i zaigrati bolje te ne smije prosipati bodove.

"Većina igrača odradila je svoje i zna kakav im je status, profesionalci smo, svakih šest mjeseci prolazi se kroz takve stvari. Pred nama su bitne utakmice, očekujem da ih dobro odigramo i uzmemo bodove. Moramo biti kompaktni, raditi ono što izbornik traži i bit će sve dobro."

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!