Tenis

Kutak za kladioničare: Donna Vekić igra za polufinale Grand Slama

Petar Jenjić • srijeda, 04.09.2019.
Kutak za kladioničare: Donna Vekić igra za polufinale Grand Slama
Foto: EPA

Pred nama je ne toliko bogat sportski dan, ali svakako zanimljiv. Posebno treba istaknuti meč četvrtfinala US Opena u kojem Donnu Vekić čeka dvoboj protiv Belinde Benčić...

Belinda Benčić - Donna Vekić

Pred Donnom Vekić prvo je četvrtfinale na Grand Slam turnirima, a ta protivnicu imat će Belindu Benčić koja je do ove faze, prvi i posljednji put, stigla još 2014. godine. Iste godine Švicarka je dva puta porazila hrvatsku tenisačicu, ali u posljednjem međusobnom dvoboju, odigranom na Roland Garrosu ove godine, Vekić je gotovo pa glatko stigla do pobjede. Obje igračice na putu do ove faze izgubile su tek jedan set, igraju jako dobro te će zasigurno odlučivati nijanse. Ipak, očekujemo kako će te nijanse presuditi na stranu hrvatske tenisačice.

Prognoza: pobjeda Vekić

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Benčić @1.65, pobjeda Vekić @2.60

Matteo Berrettini - Gael Monfils

Do prvog četvrtfinala na Grand Slamu stigao je i Matteo Berrettini koji je na putu do te faze izgubio ukupno tri seta. Na drugoj strani stoji mu Gael Monfils, Francuz koji se namučio protiv Denisa Šapovalova u pet setova, ali zato je ostale mečeve dobio bez izgubljenog seta. Do sada ova dvojica tenisača nisu međusobno igrala, dok Monfils definitivno ima iskustvo na svojoj strani. Međutim, isto tako očekujemo jedan izjednačen i dugačak meč.

Prognoza: više od 40.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.95, više @1.75

Rusija - Argentina

Rusija i Argentina odlučivat će o pobjedniku skupine nakon što su u prva dva kola na Svjetskom prvenstvu svladali Južnu Koreju i Nigeriju. Rusi su se malo namučili s Nigerijom, a nešto lakše svladali su Južnokorejce, dok je u obje utakmice Argentina pokazala visoku kvalitetu te da neće samo biti prolaznik. S obzirom na to da su obje reprezentacije ubacivale preko 80 poena do sada, očekujemo da će slično biti i danas.

Prognoza: više od 162.5 koševa

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!