Nogomet

Kutak za kladioničare: Njemačka želi ostati stopostotna, Medvedev i Dimitrov igraju za finale

Petar Jenjić • petak, 06.09.2019.
Kutak za kladioničare: Njemačka želi ostati stopostotna, Medvedev i Dimitrov igraju za finale
Foto: EPA

Pred nama je dan u kojem će u prvom planu biti US Open i kvalifikcije za Euro. Tako smo izdvojili dvoboj polufinala između Daniila Medvedeva i Grigora Dimitrova, a iz kvalifikacija susrete Njemačke i Nizozemske te Škotske i Rusije...

Daniil Medvedev - Grigor Dimitrov

S obzirom na trenutnu formu, plasman Daniila Medvedeva u polufinale čak i ne bismo trebali nazvati prevelikim iznenađenjem. Već neko vrijeme ruski tenisač igra odlično, a dobre nastupe okrunio je na posljednjem Grand Slamu sezone. Do sada je na turniru izgubio četiri seta. Dok smo njegov plasman možda i mogli očekivati, to nismo očekivali od Grigora Dimitrova koji je igrao vrlo slabu sezonu, ali je u New Yorku proigrao. U četvrtfinalu svladao je Rogera Federera te izborio treće polufinale na Grand Slamovima, prvo od 2017. godine. Do sada su spomenuta dvojica tenisača odigrala dva međusobna dvoboja te obojica imaju po jednu pobjedu. Očekujemo veliku borbu za finale.

Prognoza: više od 40.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.95, više @1.75

Njemačka - Nizozemska

Što se tiče današnjeg dijela programa kvalifikacija, ovo je defintivno najzvučniji par. Njemačka će biti domaćin u Hamburgu te nastojati ostati stopostotna kao i Sjeverna Irska koja je u prva četiri kola iskoristila dobar raspored. Njemačka je do sada u kvalifikacijama postigla 12 golova, od čega osam Estoniji, a u prvom međusobnom dvoboju slavila je u gostima kod Nizozemaca s 3:2. Kao i tada, i danas očekujemo sličan epilog po broju postignutih golova.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.47, više @2.60

Škotska - Rusija

Na Hampden Parku snage će odmjeriti Škoti i Rusi, a domaćin nastoji ostati u korak za drugim mjestom. U slučaju poraza plasman na Euro došao bi pod veliki znak pitanja jer bi Rusija imala šest bodova prednosti. Rusi su u kvalifikacije krenuli porazom od Belgije, ali uslijedile su pobjede protiv Kazahstana, San Marina i Cipra uz gol razliku 14:0. S druge strane, Škoti su izgubili od Kazahstana i Belgije, a dobili San Marino i Cipar. Iako je mnogima teško igrati na Otoku, očekujemo kako bi danas kao pobjednici trebali izaći Rusi.

Prognoza: pobjeda Rusije

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Škotske @3.20, remi @3.20, pobjeda Rusije @2.70

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!