Košarka

Kutak za kladioničare: Nadal u pohodu na novi Grand Slam, Srbe očekuje najveći ispit na SP-u

Petar Jenjić • nedjelja, 08.09.2019.
Kutak za kladioničare: Nadal u pohodu na novi Grand Slam, Srbe očekuje najveći ispit na SP-u
Foto: EPA

Pred nama je zanimljiv sportski dan, a izdvojili smo po jedan nogometni, košarkaški i teniski par. U kvalifikacijama za Euro gledat ćemo dvoboj Švedske i Norveške, na Svjetskom prvenstvu snage će odmjeriti Španjolska i Srbija, dok će u finalu US Opena igrati Rafael Nadal i Daniil Medvedev...

Španjolska - Srbija

Bit će to dvoboj dviju sjajnih reprezentacija koje su još uvijek neporažene na Svjetskom prvenstvu. Iako su se Španjolci mučili u nekim utakmicama, jasno je kako se polako podižu kako odmiče turnir. S druge strane, Srbija "melje" sve pred sobom i nijednom protivniku ne ostavlja previše. I danas je u ulozi favorit, međutim, s obzirom na podcijenjivanje Španjolske na kladionicama, vrijedi pokušati odigrati upravo na Furiju.

Prognoza: pobjeda Španjolske

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Španjolske @4.00, remi @17.0, pobjeda Srbije @1.25

Švedska - Norveška

U utakmici skupine F snage će odmjeriti susjedne Švedska i Norveška. Šveđani su trenutno na drugom mjestu s deset bodova, a dva manje imaju Norvežani koji su izgubili samo na početku kvalifikacija od Španjolske. Prvi međusobni dvoboj u kvalifikacijama završio je golijadom. Bilo je 3:3, a Norvežani su do boda stigli u sedmoj minuti sudačke nadoknade. Prije tri dana domaćin se lako obračunao s Farskim otocima, dok su gosti svladali Maltu kod kuće. Očekujemo čvrstu i neizvjesnu utakmicu, ali i to da će domaćin prevladati u svoju korist.

Prognoza: pobjeda Švedske

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Švedske @2.00, remi @3.20, pobjeda Norveške @3.80

Rafael Nadal - Daniil Medvedev

Rafael Nadal u borbi za 19. Grand Slam, a Daniil Medvedev za svoj prvi. Španjolac je definitivno pokazao najviše kroz cijeli turnir, danas je u ulozi favorita, ali nešto će se zasigurno pitati i Medvedeva koji igra konstantno dobro na američkoj turneji. Ipak, danas će se najviše pitat Nadala i ako ne dopusti previše protivniku, očekuje se još jedna pobjeda. Danas smo se odlučili na prvi set za koji smatramo da će ponuditi nešto više neizvjesnosti, a samim time i više gemova.

Prognoza: 1. set, više od 9.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.75, više @1.95

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!