Nogomet

Lautaro Martinez uništio Meksiko, prvi poraz Brazila nakon 17 utakmica

Mihaela Bradovski • srijeda, 11.09.2019.
Lautaro Martinez uništio Meksiko, prvi poraz Brazila nakon 17 utakmica
Foto: EPA

Noćas su na rasporedu bile i prijateljske utakmice reprezentacija, a u dvije najzanimljivije Argentina je pregazila Meksiko s 4:0 dok je Peru zaustavio niz Brazila od 17 utakmica bez poraza...

Argentina i Brazil bili su u pogonu noćas, Argentina je dobro odradila posao i pregazila Meksiko s 4:0 dok je Brazil istovremeno upisao poraz 1:0 od Perua.

Argentinski junak bio je Lautaro Martinez koji je postigao hat-trick dok je jedan gol dodao Leandro Paredes iz kaznenog udarca.

Martinez je prvi Argentinac koji je Meksiku zabio hat-trick još tamo od 1930. godine kada je to uspjelo Guillermu Stabileu na Svjetskom prvenstvu u Urugvaju kada je Argentina slavila sa 6:3.

Brazil je istovremeno igrao protiv Perua u "reprizi" finala Copa Americe i upisao je poraz 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je branič argentinskog Veleza Luis Abram u završnici susreta.

Priliku kod Brazila dobio je i Neymar koji je igrao od 63. minute umjesto Roberta Firmina, ali niti on nije uspio spriječiti prvi poraz nakon 17 utakmica bez poraza. Zadnji put Brazil je izgubio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kada ga je svladala Belgija s 2:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!