Nogomet

Hrvatska i službeno bez izbornika: Prihvaćena ostavka Nenada Gračana

Mihaela Bradovski • srijeda, 11.09.2019.
Hrvatska i službeno bez izbornika: Prihvaćena ostavka Nenada Gračana
Foto: Pixsell

Nenad Gračan nije više izbornik reprezentacije do 21 godine. Gračan je podnio ostavku nakon poraza od Škotske na startu kvalifikacija, a ostavka je prihvaćena...

Uoči Europskog prvenstva do 21 godine s Nenadom Gračanom u Savezu su sretni i zadovoljni dogovorili produženje suradnje. Nakon Europskog prvenstva i nastupa ispod očekivanja, Davor Šuker tražio je njegovu smjenu, ali Izvršni odbor nije pristao. Prva utakmica nakon Eura i neugodan poraz od Škotske u Šibeniku, a ovaj put Izvršni odbor je prihvatio Gračanovu ostavku.

"Nenad Gračan podnio je ostavku na mjestu izbornika hrvatske mlade reprezentacije te ga je Izvršni odbor HNS-a razriješio dužnosti. Zahvaljujemo izborniku Gračanu na doprinosu u proteklih šest godina na klupi Hrvatske U-21 te mu želimo puno sreće u nastavku trenerske karijere", poručeno je iz Saveza čime je potvrđen odlazak dosadašnjeg izbornika.

Čeka se odluka tko će ga naslijediti, a kada je Šuker tražio njegovu smjenu, kao kandidat spominjao se Goran Tomić, aktualni trener Lokomotive.

FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!