Nogomet

Simon: "Veselim se turniru u Zadru, mislim da ćemo se do tada i kompletirati"

Petar Jenjić • petak, 13.09.2019.
Simon: "Veselim se turniru u Zadru, mislim da ćemo se do tada i kompletirati"
Foto: EPA

Turnir u Zadru najavio je i igrač Anadolu Efesa Kruno Simon koji se veseli dolasku i ističe kako je to dobra prilika za domaćina da vidi gdje je u odnosu na neke od najboljih momčadi Europe...

Na Zadar Basketball Tournamentu nastupit će i Anadolu Efes koji će zaigrati protiv Himkija, Albe Berlin i Zadra. U turskoj momčadi bit će i Kruno Simon koji se veseli turniru.

"Jako se veselim turniru u Zadru, tamo dolazimo ozbiljno igrati, kao uostalom i druge momčadi. Mislim da ćemo se čak i kompletirati do tada i igrati u punom sastavu. Drago mi je što ću igrati jedan turnir u Hrvatskoj, to me posebno veseli. Ujedno je i dobra prilika da vidimo gdje Zadar stoji u odnosu na neke od najboljih ekipa u Europi."

Efes i ove sezone ima velika očekivanja, posebno nakon što je prošle sezone igrala u finalu Eurolige.

"Potpisali smo sa Singletonom nakon ozljede Moermana kojeg neće biti do siječnja. S njim i Dunstonom dobivamo širinu. Neki interni cilj je otići korak dalje nego prošle godine, ali s našim budžetom nije lako biti među najboljim momčadima. Sad se pojavio i Himki, tu su i neke ekipe koje se žele osvetiti za prošlu sezonu. Sigurno nas čeka težak posao."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!