Nogomet

VIDEO: Čak devet golova u Los Angelesu, hat-trick rekordera Ibrahimovića

Petar Jenjić • ponedjeljak, 16.09.2019.
VIDEO: Čak devet golova u Los Angelesu, hat-trick rekordera Ibrahimovića
Foto: EPA

Los Angeles Galaxy noćas je s čak 7:2 bio bolji od Kansas Cityja, a ponovno je u prvom planu bio Zlatan Ibrahimović...

Sjajna je utakmica odigrana noćas u Los Angelesu gdje je domaći Galaxy ugosio Sporting Kansas City. U utakmici s čak devet golova stigao je do pobjede od 7:2.

Tri pogotka postigao je Zlatan Ibrahimović koji je tako stigao do brojke od 26 golova u jednoj sezoni čime je postavio rekord kluba koji je ranije držao Carlos Luiz.

Pobjednička momčad trenutno je na petom mjestu Zapadne konferencije, dok je Kansas deveti, četiri kola prije kraja regularnog dijela prvenstva.

Ipak, prvi su do vodstva stigli gosti preko Felipea Gutierreza u 24. minuti nakon čega je uslijedila golijada domaćina. Prvo je Ibrahimović pogodio u 32. minuti nakon što mu je protivnički vratar prvotno obranio penal.

Tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme, a na početku nastavka pogodio je Joe Corona. Uslijedio je novi pogodak Ibrahimovića, a zatim i Carlosa Antune.

Sebastian Lletget postigao je dva gola u razmaku od 77. do 79. minute, da bi sedmi pogodak domaćina postigao Ibrahimović. Konačnih 7:2 svojim drugim golom postavio je Gutierrez.

MLS:
Los Angeles Galaxy - Sporting Kansas City 7:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!