Nogomet

Gavranović: "Siguran sam da možemo napraviti dobar rezultat u Europi i ove sezone"

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.09.2019.
Gavranović: "Siguran sam da možemo napraviti dobar rezultat u Europi i ove sezone"
Foto: Pixsell

Uoči dvoboja s Atalantom, Dinamovi igrači imali su susret s navijačima, ali i novinarima, a isijavaju optimizmom i vjeruju u pobjedu...

Dinamo otvara nastup u Ligi prvaka domaćim susretom protiv Atalante. Stadion je rasprodan, a Mario Gavranović poručuje kako će Modri pokušati izvući najviše iz ovog dvoboja.

"Veselimo se punom stadionu, Atalanta je ozbiljna momčad, ali mi želimo odigrati dobru utakmicu i pokazati pravo lice koje smo i pokazivali tijekom skoro cijele prošle sezone, ali i ove. Pokušat ćemo izvući pozitivan rezultat."

Atalanta je bolja u igri prema naprijed, ali Gavranović ne smatra da to znači kako je loša u obrani.

"Kod ekipe koja završi među četiri najbolje u Italiji, teško je pričati o slabijim stranama. Sigurno je da su u napadačkom dijelu jako moćni, dobro ćemo ih analizirati, ali isto tako imamo i mi naše kvalitete te ćemo pokušati parirati u svim segmentima igre."

Prednost Modrih je činjenica da je momčad na okupu već drugu sezonu.

"Sada smo već cijelu sezonu na okupu, iskusniji smo što se tiče europskih nastupa, iza nas je cijela jedna sezona, radujemo se novim izazovima i siguran sam da možemo napraviti dobar rezultat i ove sezone."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!