Nogomet

Alejandro Gomez: "Razlika je enormna, prije pet godina glavni cilj kluba bio je opstanak u Serie A"

Jan Šneler • utorak, 17.09.2019.
Alejandro Gomez: "Razlika je enormna, prije pet godina glavni cilj kluba bio je opstanak u Serie A"
Foto: FaH

Jedan od najiskusnijih igrača u momčadi Atalante je argentinski napadač Alejandro Gomez kojemu je ovo već peta godina u talijanskoj momčadi te može dati realnu ocjenu snage ekipe…

Atalanti će ovo biti premijerni nastup u Ligi prvaka, ali iskustva u toj momčadi ne nedostaje i to na najvišem nivou. Momčad iz Bergama prepuna je sjajnih igrača, reprezentativaca i onih koji imaju bogato iskustvo igranja na najvišoj razini. Alejandro Gomez od 2014. godine je u redovima Atalante za koju je odigrao gotovo 200 utakmica i postigao 46 pogodaka.

“Drago mi je što je Atalanta izborila Ligu prvaka. Dat ćemo sve od sebe da prezentiramo dobru igru u ovoj skupini“, rekao je Gomez na konferenciji za novinare.

Kako je već dugo u ovoj momčadi, Argentinac može doista dati realnu sliku stanja u momčadi i dati jedan presjek u odnosu na ono što je Atalanta bila prije pet godina. Trener Gian Piero Gasperini rekao je kako ne treba uspoređivati sutrašnju utakmicu s onom prije 29 godina, a jednako tako ne smije se uspoređivati ova momčad Atalante s onom od prije par godina.

“Razlika je enormna. Prije pet godina glavni cilj kluba bio je ostanak, ali s dolaskom novog trenera promijenio se mentalitet kluba. Atalanta je dobra, naš rezultat prošle godine nije iznenađenje. Svi članovi kluba žele da se rast nastavi i ovo je samo podloga za neke veće domete“, dodao je argentinski napadač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!