Nogomet

Petković: "Motiv je velik, nema igrača koji neće dati sve od sebe"

Jan Šneler • utorak, 17.09.2019.
Petković: "Motiv je velik, nema igrača koji neće dati sve od sebe"
Foto: FaH

Sutrašnji susret protiv Atalante bit će debi Bruni Petkoviću u Ligi prvaka i još jedna prilika da potvrdi kako se radi o ponajboljem napadaču Hrvatske i jednom od najboljih pojedinaca u Dinamu…

Bruno Petković definitivno živi najljepše dane svoje karijere. Kada je prošle sezone dolazio u Dinamu nitko nije očekivao previše, čak su mnogi i kritizirali taj potez zagrebačkog kluba. Ipak, vrlo brzo je pokazao kako se radi o sjajnom napadaču, a svakim novim izazovom, bilo u dresu Dinama ili Hrvatske, potvrđuje da ima kvalitetu za najvišu razinu.

“Otkada sam u Dinamu više puta sam slušao u "utakmici života". Motiv je velik, ne vjerujem da će biti igrača koji neće dati sve od sebe. Što se tiče mojeg iskustva u Italiji, igrač mora biti spreman i odgovoriti na zahtjeve trenera. Nema nikakvih alibija, ono što se dogodilo u prošlosti, ostaje u prošlosti“, rekao je Petković.

Kao što konstantno ističe trener Nenad Bjelica svaka utakmica je važna i za svaku očekuje jednako velik angažman od svojih igrača. Petković potvrđuje te riječi te ističe kako nema nikakvih posebnih priprema za sutrašnji susret bez obzira na to što se radi o Ligi prvaka.

“Pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Euforija je sigurno prisutna zbog svih navijača. Ipak, primarni zadatak trenera je da nas drži na zemlji. Očekujem da će svaki igrač u momčadi dati sto posto“, zaključio je napadač Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!