Nogomet

Olmo: "Maksimir će biti pun, a s našim navijačima napravit ćemo dobar rezultat"

Mihaela Bradovski • srijeda, 18.09.2019.
Olmo: "Maksimir će biti pun, a s našim navijačima napravit ćemo dobar rezultat"
Foto: FaH

Dinamo se priprema za dvoboj protiv Atalante koji je na rasporedu večeras od 21 sat, a Dani Olmo predstavit će se na najvećoj sceni - u Ligi prvaka...

Kada je tek ulazio u seniorski nogomet, Dinamo je zadnji put bio u skupinama Lige prvaka i Dani Olmo tada nije dobio priliku. Sada ne mora brinuti - igrat će.

"Napokon i ja u Ligi prvaka, ako me trener stavi u igru. Dugo se pripremamo za ovo, spremni smo za ovaj izazov i idemo na pobjedu. Maksimir će biti pun, a s našim navijačima napravit ćemo dobar rezultat", istaknuo je Olmo za Sportske novosti.

Olmova vrijednost i na transfermarktu je značajno skočila, sada je procijenjen na 30 milijuna eura i bit će glavni Dinamov adut protiv Atalante.

"To su samo brojevi, najbitnije mi je ono na terenu. Atalanta je snažan protivnik što smo vidjeli i u Serie A prošle sezone. Svaki protivnik u Ligi prvaka je težak, ali idemo na pobjedu, motivirani smo i zaslužujemo ovdje biti, no to trebamo sada i pokazati. Mi ćemo igrati kao i dosad, ali sve to trebamo napraviti dobro, moramo biti savršeni."

Olmo se vratio u zagreb nakon obaveza u U-21 reprezentaciji gdje igra s Ericom Garcijom koji je član Manchester Cityja.

"Rekao sam mu da se pripremi, da ćemo ih pobijediti tamo. Razgovarali smo o Dinamu, Ligi prvaka... Trebamo prvenstveno do pobjede u ovom susretu, moramo kao i prošle sezone ići od utakmice do utakmice. Nakon Atalante je City, a svi znamo njegovu snagu, ali prvo je na redu Atalanta."

Olmo zasad briljira u mladoj reprezentaciji i nada su pozivu u A reprezentaciju.

"Svaki igrač to sanja, no sada imam puno utakmica u klubu pa ćemo vidjeti. Ako budem dobro igrao u Ligi prvaka, možda dobijem šansu i za A repzentaciju", dodaje Olmo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!