Tenis

Fucovics predao Ćoriću, Hrvat u četvrtfinalu St. Peterburga

Petar Jenjić • četvrtak, 19.09.2019.
Fucovics predao Ćoriću, Hrvat u četvrtfinalu St. Peterburga
Foto: EPA

Borna Ćorić prošao je u četvrtfinale turnira u St. Peterburgu nakon što mu je u trećem setu meč predao Marton Fucsovics...

U osmini finala St. Peterburga nastupio je Borna Ćorić koji je za protivnika imao Martona Fucovicsa. Mađarski tenisač predao je meč u trećem setu.

Ćorić je izgubio prvi set, a u drugom imao i break zaostatka. Međutim, uspio je okrenuti, osvojiti drugi set, a u trećem i povesti s 3:0, no Mađar nije mogao nastaviti meč pa ga je odlučio zaključiti ranije.

Prvi set bio je jako izjednačen, a vidjeli smo ukupno tek dvije break šanse. Po jednu su imali i jedan i drugi tenisač, no nisu ih iskoristili. U 13. igri Fucsovics je poveo sa 6:3 te iskoristio svoju treću set loptu.

Mađar je i u drugom setu stigao do breaka prednosti kada je poveo s 4:3, ali odmah uzvraća Ćorić. Nakon toga spašava dvije break šanse protivnika i kod vodstva 6:5 ponovno oduzima servis Mađaru.

Na početku trećeg seta zatražen je i medicinski time-out. Hrvatski tenisač stigao je do breaka i poveo s 3:0, a nakon toga Fucsovics je odlučio predati.

ATP St. Peterburg, osmina finala:
Borna Ćorić (4) - Marton Fucsovics 6:7 (5), 7:5, 3:0 predaja

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!